KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yavuz'um kar olsun yeni rotada'da,hafta sonu yağacak deniliyordu yağdıysa bi daha çiğnemek lazım sizin evin önünü gündüz gözüyle,gece olmuştu tepinemedik,bi mangal yapmak lazım,semaveri yakmak lazım; tabi bunları yapmak için sabah erken çıkmak lazım dimi
Ali bey; Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim.Aracınız otomatik şanzıman mı ? otomatik ise vites kolunun yanındaki ( W-S ) yazan düğme ne işe yarıyor. saygılar.
amigo biz teşekkür ederiz güzel bir tespit ''ŞEHİR EFSANESİ,,
araçların olumsuz hiç bir yanı yok, bizim yaptığımız etkinlikte 50 cm civarı karda 3-4 saat zaman sürdü yaylaya çımamız ama çıktık.araçlarda zorlanmadı,olumsuz konuşup yazanlar bence sadece duyduklarıyla yorumluyor diye düşünüyorum,insanımız bunu neden yapar anlamıyorum,fiyat,konfor,vergi,güç avntajları olan bir araç için.?
eğer biz gece olmasaydı da tamamını videoya çekebilseydik(burda ki görüntülerde güzel çeken arkadaşlara tskkür ;D yükseğe çıktıkça kar kalınlığıda arttı)çok daha güzel ve zorlu görüntüler çıkardı.inşallah bidahaki sefere
Ali bey; Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim.Aracınız otomatik şanzıman mı ? otomatik ise vites kolunun yanındaki ( W-S ) yazan düğme ne işe yarıyor. saygılar.
ben aracı alırken nette ve bayide,EBDnin ve hatırladıgım kadarı ile oto.klimanın da
oldugunu söylememişlerdi ;D
EBD'nin ne oldugunu öğrenince hoş süpriz olmuştu.
Bu tür bilgiler genelde kullanım kitapçıklarında olur diye tahmin ediyorum ( zaten hiçbir markanın sitesinde araç hakkında detaylı bilgilere ulaşılamıyor )
Aslında ssangyong un sitesinde araçların özellikleri hakkında yazmadıkları daha çok özellikler var araçlarda. Başka sitelerde bakıyorum adam sayfa dolsun diye teknik özellikler ve donanım bölümlerine olmadık şeyleri bile yazmışlar...
Eğer jantllarda anlaşabilirsem lastik olaraf bf goodrich düşünüyorum,aşagıdaki ölçülerden yada lastiklerden hangisini tavsiye edersin.Yanakları maximum yükseltmek istiyorum sınır olarak hangi ölçü kurtarır.
Eğer jantllarda anlaşabilirsem lastik olaraf bf goodrich düşünüyorum,aşagıdaki ölçülerden yada lastiklerden hangisini tavsiye edersin.Yanakları maximum yükseltmek istiyorum sınır olarak hangi ölçü kurtarır.
jant fiyatları iyi, alırsın inşallah. benim bulduklarım nerdeyse sıfır fiyatına yakın,bunlar iyi.
valla selim,benim lastikler 245/75/16 boşluğu bu araçlara göre bence üst sınır sayılır, ediz'inkiler 265/75/16 fazla geldi bize beraber karar verdik bu ölçüye.yani ölçü 245/75/16.bf goodrıch diş desenlerine benziyor benimkiler ben memnunum,ayrıca lastik fiyatlarında düşme var,kış bitiyor ondandır herhalde,ben 250 ye almıştım şimdi 230 diyor arkadaş fiyatlar iyi.
Selim abi
Jantlar Guzel pazarlığını yapıp hemen al kaçırma! Lastikler icinde salı gunu ben çalışmıyorum sende müsait olursan bahsettigim Levent lastikten(bostanci) BFG'ler için bir fiyat alalım ayrıca senin vergi indirimi ıcin gerekli evrakları da düzenleriz görüşürüz