KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet arkadaşlar bugün itibarı ile ilandaki jantları Beykoza giderek 400 TL.ye aldım.Araçtan hiç kullanılmadan sökülmüş tertemiz ve çoook ucuza maloldu.
Ebat olarak 245 75 16 bana daha iyi olur gibi geliyor. ben 3 ay önce sorduğumda 255tl gibi bir fiyat almıştım sanırım BFG için! Nakitte ve pazarlıkta fiyatı biraz daha düşürüyorlar. 250tl civarına alınabilse Guzel olur. Sen ne dusunuyosun Selim abi hangi ebat/fiyat aklına yattı?
Selam arkadaşlar,bende 245/75/16 diye düşünüyorum.Bostancı levent lastiği aradım 245/70/16 var ellerinde.Şimdi jantlarıda aldımya kaşıntı tuttu fazla beklemek istemiyorum.Pendikte bulduğum 245/75/16 için pazarlık yapıp almayı düşünüyorum.Bu arada 18 jant ve lastikleride satmayı düşünüyorum.
Selam arkadaşlar,bende 245/75/16 diye düşünüyorum.Bostancı levent lastiği aradım 245/70/16 var ellerinde.Şimdi jantlarıda aldımya kaşıntı tuttu fazla beklemek istemiyorum.Pendikte bulduğum 245/75/16 için pazarlık yapıp almayı düşünüyorum.Bu arada 18 jant ve lastikleride satmayı düşünüyorum.
Sat gitsin abi dediğim gibi ihtiyacın olmayacak. e o zaman yarın sen Bostancı tarafına gelmeyeceksin sanırım, olmazsa ve gelebilirsem ben geleyim Pendik tarafına Kasko indirimini ayarlayalım yazıcı varmi senin orda cikti almak gerekecek
Sat gitsin abi dediğim gibi ihtiyacın olmayacak. e o zaman yarın sen Bostancı tarafına gelmeyeceksin sanırım, olmazsa ve gelebilirsem ben geleyim Pendik tarafına Kasko indirimini ayarlayalım yazıcı varmi senin orda cikti almak gerekecek
tabi biz karşıdayız ya uzak,çay, kahve,yemek oh götürün bakalım. amma yükseltme için elbet bu tarafa gelirsiniz o zamanda biz yazarız ''ARKADAŞLAR TOK GELİN'' diye.siz davet etmeyin bakalım
tabi biz karşıdayız ya uzak,çay, kahve,yemek oh götürün bakalım. amma yükseltme için elbet bu tarafa gelirsiniz o zamanda biz yazarız ''ARKADAŞLAR TOK GELİN'' diye.siz davet etmeyin bakalım
Evet arkadaşlar lastikler de tamam olduğuna göre hafta sonu için planlar yapmaya başlayalımmı ne dersiniz.Akyazı sülüklügöl diye bir yer var isterseniz yaylayada gidebiliriz ama yeni yerler keşfetmek daha güzel olur diye düşünüyorum.Daha yakın olsun derseniz İzmit Yuvacığa da gidebiliriz.Zaman ve yer için fikirlerinizi bekliyorum.Kış bitiyor artık bu ay ne yaparsak o kalır bizimle,seneye kim öle kim kala
Selim bey hayırlı olsunlastikler çok güzel seçim olmuş..
Valla gıpta ile bakıyorum Ssangyong'cıların arkadaşlığına.
dostlugunuz ve arkadaşlığnız hep böyle devam eder umarım.
Selim bey hayırlı olsunlastikler çok güzel seçim olmuş..
Valla gıpta ile bakıyorum Ssangyong'cıların arkadaşlığına.
dostlugunuz ve arkadaşlığnız hep böyle devam eder umarım.