KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla Düzce'de tek yapılı Ssang bende var herkes arazi performansını çok merak ediyor; bi etkinlik olursa bana haber gelir bende sizleri davet ederim. 45 dk da Düzce'desin zaten Melih abi
benim araçımda yapılı daha önçe jimny vardı ama bunun rahatı ve konforu hiçbir araça benzemiyor ama yeni olduğu için hard off road yapmadım ama suzukilerin gitttiği heryere gittim .bende tam anlamıyla araçımı zorlamadım bende çok merak ediyorum.bide işim gereği haftanın iki günü düzce deyim tanişmakta isterim.
benim araçımda yapılı daha önçe jimny vardı ama bunun rahatı ve konforu hiçbir araça benzemiyor ama yeni olduğu için hard off road yapmadım ama suzukilerin gitttiği heryere gittim .bende tam anlamıyla araçımı zorlamadım bende çok merak ediyorum.bide işim gereği haftanın iki günü düzce deyim tanişmakta isterim.
Ssang off road diyince Sabri Abi var o her vidasına kadar bu arabayı zorlamış biri olarak geçer not verdi benden de geçer not alırsa Vinç ve Telsiz işine girmeyi planlıyorum.
Tanışırız tabii ki Abi Ben Akçakoca'da oturuyorum Akçakoca'da çalışıyorum senin ve benim düzce de ortak bi zamanda planlayıp bi çay içeriz.