KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arkadaşım,arka aksa kadar devam etmiyor ama kritik ve önemli noktalar tamamiyle kapatıldı Ahmet abim tarafından,ben hiç birşey demeden o layıkıyla özenerekten kapatmış.arka diferansiyelde de koruma var zaten açıkta kalmasın istedim en yakın zamanda foto çeker koyarım
saygılar
Selam dün bende ssangyong actyon sports 4x4 alarak ikiz ejderci oldum.
Almamda en büyük etken sizin burdaki yorumlarınız oldu.
Bende 3.2 frontera war inşallah aynı performansı bu araçtada alırım.
Araç hafta sonu teslim edilecek benim sormak istediğim yükseltme ve lastik arası açma bunları yaptıgımda garanti durumu ne olur yada olmazsa parçaları yaptırıp serviste taktırsam garanti genede bozulur mu
Xenon konusunda da yardımcı olursanız sewinirim.
alt koruma güzel olmuş ama keşke delikli sac kullansaydınız derim ben... çamurdan sonra temizlik açısından!
Bu arada araçtaki ikinci sisler ayrı bir hava katmış araca... Birde tavan sepetini monte ederken direk aracın tavan sacını delerekmi yaptınız yoksa arabanın üzerinde bulunan siyah şeritlerin altında montaj için yuva varmı?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67279.0 bu linkte daha önce bu malzeme hakkında yorumlar yapılmıştı, belki işinizi görür...
kullanım olarak bana mantıklı gelen bir ürün bu arada...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67279.0 bu linkte daha önce bu malzeme hakkında yorumlar yapılmıştı, belki işinizi görür...
kullanım olarak bana mantıklı gelen bir ürün bu arada...
Selam dün bende ssangyong actyon sports 4x4 alarak ikiz ejderci oldum.
Almamda en büyük etken sizin burdaki yorumlarınız oldu.
Bende 3.2 frontera war inşallah aynı performansı bu araçtada alırım.
Araç hafta sonu teslim edilecek benim sormak istediğim yükseltme ve lastik arası açma bunları yaptıgımda garanti durumu ne olur yada olmazsa parçaları yaptırıp serviste taktırsam garanti genede bozulur mu
Xenon konusunda da yardımcı olursanız sewinirim.
aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız gezileriniz olsun inşallah.lastik ebatlarını aksları yoracak şekilde değiştirirseniz belki garantiyi bozabilirler.yükseltmeyi sadece önlerden servis yapıyor sanırım.ama garanti olsun servise bi danışın bence,xenon konusunda bir deneyimim yok.
saygılar
merhaba Rüstem bey, sisler tamamen farklı orijinallerrin arka tarafları tampona olmuyor,onları takamadık oyüzden,elimde atıl duruyorlar yani.sislerin yerlerini,şeklini Ahmet abiye söyledim,ertesi gün bir geldim yapmış bile..
alt koruma güzel olmuş ama keşke delikli sac kullansaydınız derim ben... çamurdan sonra temizlik açısından!
Bu arada araçtaki ikinci sisler ayrı bir hava katmış araca... Birde tavan sepetini monte ederken direk aracın tavan sacını delerekmi yaptınız yoksa arabanın üzerinde bulunan siyah şeritlerin altında montaj için yuva varmı?
merhaba arkadaşım, alttaki korumalar civatalar ile sökülebiliyor,çok fazla çamur dolarsa eğer en kötü ihtimalle söker temizlerim,ama şimdilik bunu test edemedim tabi.sislerin tasarımı Ahmet abiden fikri benden oldu.benimde hoşuma gidiyor.tavan sepeti direkt tavana delerek monte,fakat kenarlara yani destekli sağlam kısma.sanırım diğer şekilde bu kadar sağlam olmazdı ve güzel görünmezdi bence.
bence faydalı bir ürün ben daha önce görmüştüm.fakat 3 cm civarı yükseltiyor sanırım.benim araç ise 8 cm yükseldi.acaba benim araca da mı alsam bundan ek olarak ;D
8+3 = ;D
bence faydalı bi ürün,eğer getirtebilirsen almak isteyen arkadaşlar olacaktır,toptan alınca kargo daha ucuza mal olabilir kanımca
saygılar arkadaşım..