RedlinE' Alıntı:Ne kadar tenekecide olsaniz seviyoruz sizi ......
Tempus' Alıntı:böyle battım
[attachment=1]
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yok canım seninkinin karnı oturmuş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RedlinE' Alıntı:ya abicim ne zaman bir geziye 80 katilsa gezi yazilarindaki kiritiklerde muhabbet buraya gelip dayaniyor. Yakinda gezide 80 batirana odul verilecek gibi nerdeyse..
Ne kadar lc kullansanizda biz sizi seviyoruz neden sizde bize alişmiyosunuzkıha batmiş ha batmamiş nolcak maksat muhahbet degilmi..
bitti gittii.
kalavye basinda olundugu için bire bir soylenen laflardan cok daha etkili oluyor yazılanlar. karsindakinin ruh halını bilmedigin için iki tarafta uzulebiliyor sorun bu aslinda yoksa yuz yuze neler soylenıyor neler buraya yazılmaz bıle ama gezi içinde hiç sorun olmuyor.
yani neymiş buraya yazarken daha sakin yuz yuze devamm..
Ne kadar tenekecide olsaniz seviyoruz sizi dimi batan 80 li arkadaşim.
Tempus' Alıntı:2 gündür hala fotograflara bakıyorum, çok güzel ya, sırf fotoğraf çekmeye bile gidicem ben oraya, sonbaharda ağaçlar sararınca çok acayip olur buralar Cem birde öyle gitmek lazım, birde yerse kar yağdığında gideriz ;D ;D ;D
tolgas' Alıntı:noluyo burda ya ;D gitmeyin japon kardeşimin üstüne ;D
mosfet44' Alıntı:merhabalar Kürşad Ergan abi merakımdan dolayı sana bir sorum olacak. abi bu başlık altında paylaştığın resimleri çeken fotoğraf makinasının marka ve modeli nedir. çekim kalitesi çok hoşuma gitti