Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,795
Ynt: Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

noluyo burda ya ;D gitmeyin japon kardeşimin üstüne ;D

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Ne kadar tenekecide olsaniz seviyoruz sizi ......

evet... karşındakinin ruh halini bilmeden yazılmaması gerekir bazı şeylerin...!

çok eğlenceli bir gezi yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.

böyle battım :smiley:
[attachment=1]

cam??.jpg

ahahaha harbi hepimiz böle battık ama ya ;D

RedlinE' Alıntı:
ya abicim ne zaman bir geziye 80 katilsa gezi yazilarindaki kiritiklerde muhabbet buraya gelip dayaniyor. Yakinda gezide 80 batirana odul verilecek gibi nerdeyse..
Ne kadar lc kullansanizda biz sizi seviyoruz neden sizde bize alişmiyosunuzkı :smiley: ha batmiş ha batmamiş nolcak maksat muhahbet degilmi..
bitti gittii.
kalavye basinda olundugu için bire bir soylenen laflardan cok daha etkili oluyor yazılanlar. karsindakinin ruh halını bilmedigin için iki tarafta uzulebiliyor sorun bu aslinda yoksa yuz yuze neler soylenıyor neler buraya yazılmaz bıle ama gezi içinde hiç sorun olmuyor.
yani neymiş buraya yazarken daha sakin yuz yuze devamm..
Ne kadar tenekecide olsaniz seviyoruz sizi dimi batan 80 li arkadaşim.

ya kardesim ben ogün baktım fark göremedim ikisinin arasında ama pazartesi musayitseniz giderim hep beraber mertin işi var ama ben kursat sen tolga gideriz ayarlıyarım pazartesiye simdi dahada fena olmustur orman zevkli olur

2 gündür hala fotograflara bakıyorum, çok güzel ya, sırf fotoğraf çekmeye bile gidicem ben oraya, sonbaharda ağaçlar sararınca çok acayip olur buralar Cem birde öyle gitmek lazım, birde yerse kar yağdığında gideriz ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
2 gündür hala fotograflara bakıyorum, çok güzel ya, sırf fotoğraf çekmeye bile gidicem ben oraya, sonbaharda ağaçlar sararınca çok acayip olur buralar Cem birde öyle gitmek lazım, birde yerse kar yağdığında gideriz ;D ;D ;D

çeken de fena çekmemiş fotoları sanki ;D ((safkan japon Canon)

sonbaharda burada size bir off-road fotoları çekeyim kısmetse...

birgünde sırf fotoğrafa gidelim... acayip macro malzemeleri vardı... oradan aldığım mantar ile evde studyo da baya bir oynadım...

kar yağdığında girince, yaza ancak çıkılır ;D ;D

tolgas' Alıntı:
noluyo burda ya ;D gitmeyin japon kardeşimin üstüne ;D

yeni araban ile sana o kadar avatar fotosu çektim, halen eski foto var yaw ;D ;D

dogru dıyosun sinan abi değitiriyim ben onu unutmusum ;D

merhabalar Kürşad Ergan abi merakımdan dolayı sana bir sorum olacak. abi bu başlık altında paylaştığın resimleri çeken fotoğraf makinasının marka ve modeli nedir. çekim kalitesi çok hoşuma gitti

mosfet44' Alıntı:
merhabalar Kürşad Ergan abi merakımdan dolayı sana bir sorum olacak. abi bu başlık altında paylaştığın resimleri çeken fotoğraf makinasının marka ve modeli nedir. çekim kalitesi çok hoşuma gitti

Merhaba, Canon 5D MK2. kullaniyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR