Standart Vitara'ya Uyabilecek En Büyük Lastik Ebadı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan schweps Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,258
Ynt: Standart Vitara'ya Uyabilecek En Büyük Lastik Ebadı

Şenol bey ilginize teşekkür ederim.Yalnız ikinci linkte verdiğiniz lastiğin diş aralıkları çok yakın gibi Federal markaya nazaran.Ben diş aralıkları açtıkça çamuru daha kolay atacağına inanıyorum.Belki fulda asvaltda daha az ses yapabilir bu özelliği sebebi ile.Ama benim asvalt lastiklerim var zaten.Arazide kullanabileceğim lastiğe ihtiyacım olduğu için federal markayı çok benimsedim ve beklemeye karar verdim.Teşekkürler.

Etiketler

diş yapısındaki agresif tasarımdan dolayı MT ler arasnda bir adm daha öne çkıyor,federal...ben de çok memnunum geçen hafta kış kampı için boluya giderken otoyolda da kullandım 130-140 km hızlarda dahi stabil, vibrasyonsuz ve frene tepkisi iyi, hafif bir uğultu var ama çözümü dashboard daki teybin ses düğmesinde yatıyordüğmeyi biraz sağ çevirince lastik sesi kalmıyor

Çağlar Hocam , buradan şu sonuç çıkıyor lastik sesi 85 Desibel siz Cd çaların sesini 90 desibel yaparsanız 85<90'dan Lastik sesi bertaraf edilir.. ;D ;D ;D

nazif bey;
eğer hala lastik arıyorsanız bende federal mt 235*75*15 ölçüsünde satılık lastik var. lastikler 1 ay kullanılmıştır. yani yenidir.
fiyatı 600 tl dir. resimler ektedir.

iyi günler ben karabükten hakan çetin lastik konusunu uzun süredir bende takip ediyorum satılık olan lastikleriniz için size nasıl ulaşabilirim benim telefon numaram 0533 415 43 84 eğer bana telefon numaranızı verirseiz sizi araya bilirim teşekkürler.

selamlar benim aracım standart 1998 yk 2,5 v6 şu an üzerinde 235/60/16 lastik var hiçbir yükseltme yapmadan hangi ebat lastik olur ve maliyeti ne kadar olur hepinize şimdiden teşekkür edrim

bülent bey ben hakan karabük aradım sizi ama meşguldünüz sanırım telefonu açmadınız beni arıyacağınızı söylemiştiniz ben 1 saate kadar işyerimden ayrılacağım eğer teklifimi değerlendirdiyseniz cevabınızı bekliyorum saygılar

Bülent bey teşekkür ederim ilginize.Tamam sizden alıyorum lastikleri.Sabah sizi telefonla arayacağım.
jetskı suzuki' Alıntı:
nazif bey;
eğer hala lastik arıyorsanız bende federal mt 235*75*15 ölçüsünde satılık lastik var. lastikler 1 ay kullanılmıştır. yani yenidir.
fiyatı 600 tl dir. resimler ektedir.

benimde elimde 235x75x15x cooper lastik var satılıktır bilginize 1500 km kullanılmıştır
sahibinden_arazi4.jpg
sahibinden_arazi3.jpg
sahibinden_arazi2.jpg

Hasan bey selam sizin lastiklerde güzelmiş.Siz neden satıyorsunuz vede fiyatı nedir.bilgi verebilirseniz sevinirim.Yeğenim de bu lastiklerden alacak bunlarada talip olabiliriz.
pancarmotorcu' Alıntı:
benimde elimde 235x75x15x cooper lastik var satılıktır bilginize 1500 km kullanılmıştır

alalı çok olmadı toyota hılux aracıma aldım fakat çok küçük kadı aracım çok yüksek ve çamurluk içinde ufak kaldı daha büyük lastik almam icap etti

Üye Arkadaşların Dikkatine;

Arkadaşlar, ilgili konuları ilgili konu başlıklarında tartışalım, konuşalım ;). İlan vermek veya elimizdeki ürünleri satmak istediğimizde aşağıdaki linki, yani ilanlar bölümünü kullanalım.

GEZENBİLİR-ANA SAYFA
GENEL KONULAR - GENERAL ISSUES
İLAN PANOSU - NOTICE BOARD
VASITA-BÖLÜMÜ
AKSESUAR VE YEDEK PARÇA

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=255.0

Anlayış ve dikkatiniz için şimdiden teşekkür ederiz. ;)

Hakan Irıklı
Off-Road Yönetim

hakan linki biliyorumda yeni siteye üye olanlar ilanlar bölümünü bilmiyor r burdan yardımcı oldum ilgine teşekkürler

Genele ve bu bölümü okuyan arkadaşlara hatırlatma açısından yazdım. Yeni üyelerimizde yerleri ögrensiler artık ;)

97 Vitara V6 AT sahibiyim. Lastik ölçüleri. 215 / 65 R16. A/T Lastik almak istiyorum. Competus ve benzerleri pahalı geldiğinden BF almak istiyorum. Ama BF de ölçü 215 / 70 R16 . http://www.wheelsmaster.com/rt_specs.jsp göre uygun.sadece 22 mm yükseliyor.Gelgelelim jant ölçüsü 16x8 ET 10 yerine 16x5,5 ET 40 görünüyor. Bu ne demek?
Performans ve emniyet açısından değerlendirirseniz çok sevinirim.
Saygı ve sevgilerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler