Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorumlar için herkese cok tesekkurler...
su altından bende korkardım...ama bazen üstüne gitmek gerekiyomuş bazı şeylerin...
fotoların devamı umarım gelir henüz sadece sharm da dalabildim..başka fotolar ve videolarda var ama umarım bi ara yükleyebilirim...
değirmendere dalış merkezine sevgilerimle...
bunlar kaç metrede çekildi bilgi verirmisiniz. ben tek yıldızım. daha 20 metrenin altına inmedim.karadenizde ve sarosta daldım başka bir yer görmedim..bir de aşağıda ışık az herşey gri iken fotoğraf çekiminde makinanın flaşı mı bu renkleri yakalıyor yoksa başka bir ışık kaynağıda kullanmak gerekiyormu?
teşekkürler
fotolar 20m civarında çekildi.hiçbir ışık kaynağı kullanılmadı,su gayet temiz ve net olduğu için gerek kalmadı..renk tonları değişiklik olabilir çünkü foto makinasının sualtı aparatında filtrede vardı...
aslında bende Türkiyede eğitim hariç dalmadım...ilk ve tek dalışım sharmdaydı...ama tavsiye ederim..mutlaka gidin