<div class="bbWrapper">S.a arkadaşlar.bisiklet motosiklet veya trekking faaliyetlerinde çantada taşıyabileceğimiz 2 kişilik çadır arıyorum. önerilen çadırlara baktığımızda genellikle su geçirmezlik değeri yazılmıyor.aradığım<br />
*çadır su geçirmezlik özelliği 2000 mm ve üstü,( karadeniz yaylaları için bu önemli.sağanak yağmura yakalanılabilir.<br />
*dikişleri su geçirmezlik için bantlı, ,<br />
* çadırın içi su geçirmez kaplama yapılmış olmalı yada su geçirmez kumaş olmalı<br />
*en fazla 2 kg olmalı.<br />
*katlandığında sırt çantasında taşınabilir düzeyde küçük olmalı.<br />
<br />
fiyat olarak 150 TL yi geçmemeli. bu şartlarda bu fiyata böyle ürün bulmak imkansızmı.burayı takip eden imalatçı ithalatçı vs yokmu,yada bu işlerle ilgilenen arkadaşlarımız vs.. <br />
<br />
önerilen ürünler elbette var fakat yinede ihtiyaçları tam karşılamıyor.. mesela evolite trip mono 2 çadır 1.6 kg. küçük ucuz ama su geçirmezlik 1000 mm. su geçirdiği yönünde yorumlara rastladım.<br />
aprenaz 2 çadır 2.4 kg 2000 su geçirmez . kriterlere yakın ama biraz daha hafif olmalı...<br />
<br />
<b>2016 çadır tavsiyelerinizi bekliyorum..konuyu takip ediyorum.şimdiden teşekkürler..</b></div>
Son düzenleme: