teşekkür ederim.
facete profil fotom olarak şu anda bir adet çektiğiniz fotoğraf var
scubadiving albümümde de bir kaç tanesini paylaşmak istiorum fakat seçemedim henüz
Sanırım dalış da sizde hobiden öte. İnanılmaz keyifli fotoğraflarınız. Hiç dalış yapmayı düşünmeyen birine bir kez daha bu kararı düşündürtecekler.
Daha dalıcı olmaya çalışan bir endurocu olarak ; gönlünüzden geçen motosiklete en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim.
Emine hanım fotoğraflarınıza hayran kaldım. Deniz altındaki muhteşem dünyayı çok güzel biçimde yansıtmışsınız bizlere. Tüm canlılar ve bitkiler olağanüstü. Deniz tavşanı daha önce görmemiştim. Çiyan'daki estetiğe inanamadım. Zincir fotoğraflarını ayrıca çok beğendim. Çok çok özel fotoğraflar tebrik ederim. Siz güncelledikçe bakmaya devam edeceğim.
Merhaba,
Ben de 1*CMAS bröveliyim, henüz 12 dalışım oldu. Daha ileri deneyimlerimde çok istiyorum görüntü avcılığı yapmayı. Bu tür güzelliklerin giderek yok almaya yüz tuttuğunu okumuştum, aynı noktaya yıllar farkı ile tekrar dalarak görüntüleyen yabancı bir sualtı fotoğrafçısından. Aynı mercan kayalığının farklı yıllara ait iki fotosu arasında trajjik bir fark vardı: Biri canlı ve canlılarla dolu, diğeri ölü ve yalnız... İşte bu yüzden sulatının orjinal güzelliklerine yetişmek, onları dokunabilecek kadar yakından görebilmek için dalgıç olmaya karar verdim.
Favrilerim... Bunları kendime wallpaper olarak ayırdım.
Söylecek fazla bir şey bırakmamışsınız ama fotoğraflara bakıp da tebrik ve teşekkür etmemek mümkün değil. Çok şanslı bir insansınız , hobinizi çok başarılı bir şekilde daimi ve ölümsüz kılabiliyorsunuz.