Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,948

Mossin Nagant

Mossin Nagant
Yer
hatay-istanbul
can sıkıntısına başladı herşey....
bituself marka ziftli izalasyon malzemesini bulamadım bende izalasyon malzemeleri satan bir yerden sert süngerimsi, kendinden yapışkanlı aliminyum folyo kaplı malzemeyi aldım. metre karesi 25 tl.

resİm yÜkleme

Etiketler
Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

sonrasında kapı içlerine bitüself yaptım.
ve araç altına gri pütür
resimlerini bulamadım. bulunca yüklerim. bu konular hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum

Su sungerli seyi nerden aldiniz adi ne ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam döşemecilerden bulabilirsiniz.
isterseniz komple bituself ile de yalıtım yapablirsiniz.

Bituself yaptim pek memnun kalmadim kaplamacilarda ayni malzemeye 140 lira metrekaresi dedi.o sebeple sordum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bituself iyidir aslında. Boşluk bırakmadan yapılacak ve kapı içlerindeki naylon yırşılmayacak. Mümkünse o naylondan sonra firex diyr bir sünger var ondan da koyarsanız mükemmel olur.

konuyu tekrardan gundeme getirmek adina,
Forester konfor dusunulerek yapilmis araclar degil.Genede ruzgar sesi beni deli edecek.80 km`yi gectikten sonra her iki aynanin ordan istik sesi gelmeye basliyor.
yaptigim arastirmalarda otomobilin dirseksiz olmasindan dolayi olaya bir sifir yenik basladigi soyleniyor.Cok uzun sure impreza kullandim onda oyle bir sorun yoktu.Bu ikinci foresterim ikisinde de ayni problem var.

aynanin ordaki lastikler yipranmis eskimis degiller genede istik calmaya devam ediyor.

foreseterci arkadaslar muhtemelen bu deneyimi yasamislardir.Tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim..

Selamlar bende subaru forester kullanıyorum, aracın direksiz olmasının ayrıcalığının yanında bazı dezavantajları var, ancak konuyu iyi kavradıktan sonra çözüm kolay bende yoğun araştırmalar neticesinde sonuca ulaştım.

Sorun budur genel kanaat üst tarafta olan yırtılma denir, ancak süratli giderken sesin ana kaynağı camın geçtiği yuvanın açılması, çözümü var gayet basit siteyi inceleyin.

What Is That Wind Noise In My Subaru? | All Wheel Drive Auto

Çözüm video da uygulayın kurtulun 3 ayda bir yapıyorum, başarılı

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CMflqIDCEv8