KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
salim bey güzel olmuş. yaza şu kanserli kısımları yaptır. kışın elleme bence.bu arada İnternette amerikada önlere 2 inç ,arkaya 4 inç yapıyorlardı yükseltmeyi. senin oranda yaklaşık iyi olmuş.ön arka dengelenmiş bence. Bu arada bende bir tane 81 suburban aldım.Aracı tanıyorum ama 4x4 kullanmadım daha öncesinde. Öğrendiklerimizi paylaşalım.
hayırlı olsun aracın resimlerini bekliyorumm...ya inan aracın kanserli kısımları gercekten cokk canımı sıkıyor..ama dedıgın gıbı yazı beklemek lazım.ama benım cokk samımı bır kaportacı abım var onunla beraber aracın kaporta boyasını toplıyacam yazı bekleyemıyecem zaten bu gıdışe...onumuzdekı ıkı ay ıcerısınde en azından butun kaporta elden gececek...
gecende benzinlikte aracı yıkıyordum adamın biri geldi tanımıyorum etmiyorum başladı beni fırcalamaya ;D ;D madem bınıyorsun bu araca neden bole bınıyon hakkını yeme falan fılan resmen sok oldum adama yenı aldım falan fılan durumu anlatınca tamam yaptır ozaman bıran once dedı ;D ;D ;D beklemeye çalışacam birde geçen hafta sonu akasya agaçlarıyla dolu dağ gezimiz oldu çamur yoktu ama çok dik yokuşlar vardı araba yı farkında olmadan baya bır cızmısım dedıgın gıbı bu aractan hırsımı alamdan boyatmak pek akıllı ısı degıl...
bence kış geçsin üzerinden ve keyifli bir şekilde daldan ottan sakınmadan kullan kış boyu, bahara direk kaporta boya olayına gir. zaten şurada sabredeceğin 3-4 ay en fazla..
yarın uğraşıcam bakalım. detaylı yapmaya çalışırım.Motor iç dış.Bugün ufaktan bi çamuru gösterdim, ancak lastikler yemedi.Önceden ilanları bakar dururdum;şimdi lastiklere bakıp duruyorum . ;D ;D ;D
yarın uğraşıcam bakalım. detaylı yapmaya çalışırım.Motor iç dış.Bugün ufaktan bi çamuru gösterdim, ancak lastikler yemedi.Önceden ilanları bakar dururdum;şimdi lastiklere bakıp duruyorum . ;D ;D ;D