Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,180
Ynt: suburban offroad donanımı?

evet güzel olmuş elinize sağlık.. ama daha kaporta boya işleri çıkacak

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
salim bey güzel olmuş. yaza şu kanserli kısımları yaptır. kışın elleme bence.bu arada İnternette amerikada önlere 2 inç ,arkaya 4 inç yapıyorlardı yükseltmeyi. senin oranda yaklaşık iyi olmuş.ön arka dengelenmiş bence. Bu arada bende bir tane 81 suburban aldım.Aracı tanıyorum ama 4x4 kullanmadım daha öncesinde. Öğrendiklerimizi paylaşalım. ;)
,

hayırlı olsun aracın resimlerini bekliyorumm...ya inan aracın kanserli kısımları gercekten cokk canımı sıkıyor..ama dedıgın gıbı yazı beklemek lazım.ama benım cokk samımı bır kaportacı abım var onunla beraber aracın kaporta boyasını toplıyacam yazı bekleyemıyecem zaten bu gıdışe...onumuzdekı ıkı ay ıcerısınde en azından butun kaporta elden gececek...

biraz binin bence.kışın çamurun tadını çıkarın.yazın kaporta işi daha iyi olur,macun boya vs. daha kolay olur.

gecende benzinlikte aracı yıkıyordum adamın biri geldi tanımıyorum etmiyorum başladı beni fırcalamaya ;D ;D :eek: :eek: madem bınıyorsun bu araca neden bole bınıyon hakkını yeme falan fılan resmen sok oldum adama yenı aldım falan fılan durumu anlatınca tamam yaptır ozaman bıran once dedı ;D ;D ;D beklemeye çalışacam birde geçen hafta sonu akasya agaçlarıyla dolu dağ gezimiz oldu çamur yoktu ama çok dik yokuşlar vardı araba yı farkında olmadan baya bır cızmısım dedıgın gıbı bu aractan hırsımı alamdan boyatmak pek akıllı ısı degıl...

sub su.jpg

bence kış geçsin üzerinden ve keyifli bir şekilde daldan ottan sakınmadan kullan kış boyu, bahara direk kaporta boya olayına gir. zaten şurada sabredeceğin 3-4 ay en fazla..

Güzel araç, ne yapsan yakışıyor yükselince heybeti artmış..
Çürük kısımları fazla ihmal etmeyin her geçen gün masrafı büyür..
Kolay gelsin..

yarın uğraşıcam bakalım. detaylı yapmaya çalışırım.Motor iç dış.Bugün ufaktan bi çamuru gösterdim, ancak lastikler yemedi.Önceden ilanları bakar dururdum;şimdi lastiklere bakıp duruyorum . ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
yarın uğraşıcam bakalım. detaylı yapmaya çalışırım.Motor iç dış.Bugün ufaktan bi çamuru gösterdim, ancak lastikler yemedi.Önceden ilanları bakar dururdum;şimdi lastiklere bakıp duruyorum . ;D ;D ;D

lastikler ve fiyatları ile ilğili bilgi edinirsen bize de bildirisen sevinirim...

lastikleri bence kullanım alanına göre seçin, düz yolda m/t lastikler benzin yakışını olumsuz yönde etkiliyor

arkadaşlar buarada cumartesi suburbanı çamura buladık ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46728.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.