Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,318

Etiketler
Ynt: Suburban Offroad Donanımı?

bu araba kocaayagın tüpü bittiğindeki fotosu...aman kimse yanlış anlamasın şamandıra arızasından dolayı biz lpg yi fuuledik ama tank almamış.hatta benzinimiz bile doluydu ...yani ortada kullanıcı hatası yok....tabii tüp bitince bizim allahlık akülerde kendini koydu sonra kullanılmayan benzine geçtik karbiratör tıkalıymış..vesaire vesaire... :mad: :mad:

sub kaldı.jpg

ya ıkı gundur vıze ıcın ugraştım aracın motor nosunu bulamadı burdakı tuv gorevlılerı ve bizım usta bulamadı ankaradan destek aldık :eek: yarın şarj dinamosunu söktürecem onun altındaymış heralde okutacam..tabı tuv balatalarıda begenmedı onlarda değişiyor,işin komiği direksiyon orijınal değil diyede arıza cıkarıyorlar bulacaz artık bır caresını.......bakalım bizim kocaayak ne zaman bırakacak bana masraf acmayı :D bide benif difransiyelin yagını değiştirtim hazır açılmışken birde foto koyayyım..

27012009(010).jpg

snguntac' Alıntı:
ya ıkı gundur vıze ıcın ugraştım aracın motor nosunu bulamadı burdakı tuv gorevlılerı ve bizım usta bulamadı ankaradan destek aldık :eek: yarın şarj dinamosunu söktürecem onun altındaymış heralde okutacam..tabı tuv balatalarıda begenmedı onlarda değişiyor,işin komiği direksiyon orijınal değil diyede arıza cıkarıyorlar bulacaz artık bır caresını.......bakalım bizim kocaayak ne zaman bırakacak bana masraf acmayı :D bide benif difransiyelin yagını değiştirtim hazır açılmışken birde foto koyayyım..

salim kilitliye benziyor. Varmı kilit.varsa farklı yağ koyman lazım.

evet abi var kilit ;) bizim usta Allah ne verdiyse koymuşlar bu difraniyelin içine diyor... ali sarıyla sürekli irtibat halindeyim allahtanda bizim ustada fena değil daha önceden oda karşılaşmış pazartesi gönderecek yagı malesef ıspartada yok o difluck yagından...

yavuz abi yok heralde bugun gezi flan nettesin?bende balatalar yetişmedi difransiyelinde kilit yağı gelmeyince evde kaldık bu pazar :-\ :-\

sevindim.içini iyice benzinle yıkat contalamayı yapın sabahına yağı koyun.Aks keçelerinide kontrol ettir.yağ ziyan olmasın.10-15 sene önce yağ baya pahalıydı. :D :D
naçizane tahsiyelrimle dikkatini çekmek isterim, çok bilmişlik gibi algılama lütfen.

valla vardı bir program ama ektim. lpg işini hafta içi halletmem lazım yoksa paracıklar egzostan uçuyor 1 lira1 lira.

evet abi doğru söylüyorsun bizim ustada alem zaten ikide birde bana onu söyleyip duruyor :eek: :eek: :eek: ufacıcık tüp 60 tl diye ;D hoş daha ali sarı usta bi fiyat demedi ama bu bizim ıspartadaki ustanın sözü...ok yarın aks kecelerinide kontrol ettireyim...

;D ;D ;D ;D abi ama valla tadına doyum olmuyor benzinli binmenin ben vize için soktürdüm ıspartada suburbana yetkı belgesı verecek lpg cı yok...ama hemen taktıracam yoksa bizim makinalara binmek hayal...

yavuz abi bizim alem usta halen daha karburtörü ayarlıyamadı bakalım ne zaman bıtırır..dışardada bır kar var içim gidiyor bizim dağlar sürekli çagırıyor beni....ben gide gide sanayiye gidiyorum...

burger reklamı gibi:smiley:) dağlar seni çağırıyor....
Elbet bitirir birgün ;) .karbüratör geldi ali den değil mii? başka motor işi yok bildiğim kadarıyla sende.Sabır....
35 lastik aldım Takacam hafta içi araca.

inşallah yok ben yok dedıkc başk seyler cıktı ama yok gıbı ;D hayırlı olsun fotoları beklıyorum hangı marka oldu?kaca geldı?

formda discovery-v8'den aldım.goodyear wrangler mt 32x12.5x15. çıkma 1000 tl.bayağı idare eder beni.sıra kilitte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR