Sultanlar Yolu Yürüyüşü ve Gezenbilir Tabelasının Asılışı (14-28 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sultanlaryolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,124

Sultanlaryolu

Sufi Yolu Araştırmacısı
Yer
İzmir
Web
www.sedatcakir.com
Sevgili Gezenbilir dostları,

14-28 Nisan tarihleri arasında yeni bir Sultanlar Yolu yürüyüşü ile sizinle birlikte olacağız. 14 Nisan günü Kapıkule - Edirne arası yürünecek ve Edirne merkez köylerinden Avarız' ekte gördüğünüz Gezenbilir logolu Sultanlar Yolu tabelası asılacaktır.

Proğram:
Edirne ili
14 Nisan 2011 Kapıkule –Kemalköy – Sırpsındığı – Avarız – Edirne Edirne Belediyesi
15 Nisan 2011 Edirne – Hıdırağa –Ortakça – Kavaklı
16 Nisan 2011 Kavaklı – Karayusuf -Süloğlu –Büyükgerdelli – Süloğlu Belediyesi
17 Nisan 2011 Büyük Gerdelli – Dolhan ve Paşayeri – Koyunbaba – Kırklareli
Kırklareli ili
18 Nisan 2011 Kırklareli – Kızılcıkdere – Üsküpdere - Karıncak – Kaynarca Kırklareli ve Kaynarca Belediyeleri
19 Nisan 2011 Kaynarca – Pınarhisar Pınarhisar Belediyesi
20 Nisan 2011 Pınarhisar – Erenler – Poyralı – Doğanca – Develi – Vize Vize Belediyesi
21 Nisan 2011 Vize - Okçular - Evrenli - Çakıllı - Kavacık – Saray Saray Belediyesi
Tekirdağ ili
22 Nisan 2011 Saray – Safaalan
İstanbul ili
23 Nisan 2011 Safaalan – BinKılıç – Aydınlar –Yaylacık -Gümüşpınar
24 Nisan 2011 Gümüşpınar – İhsaniye-Akalan –Çatalca Belediyesi
25 Nisan 2011 Akalan – Dağyenice - Boyalık
26 Nisan 2011 Boyalık – Dursunköy - Sazlıbosna - Arnavutköy Belediyesi
27 Nisan 2011 Sazlıbosna – Şamlar - Kayabaşı - Başakşehir - Esenler -Bayrampaşa - Gaziosmanpaşa –Eyüp Belediyeleri
28 Nisan 2011 Eyüp – Fatih Belediyesi - Süleymaniye Camii – Topkapı Sarayı

Katılımınızı bekleriz.

Sedat Çakır

www.sultanlaryolu.com

gezenbilirtabela.jpg

Etiketler
Ynt: Sultanlar Yolu Yürüyüşü ve Gezenbilir Tabelasının Asılışı (14-28 Nisan 2011)

iyi günler sedat bey ben yeni üyeyim ve tam bir yürüyüş tutkunuyum istanbul il sınılarında olacak olan yürüyüşleriniz hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. şimdiden teşşekkürler.[attachment=1]

Ynt: Sultanlar Yolu Yürüyüşü ve Gezenbilir Tabelasının Asılışı (14-28 Nisan 2011)

23 Nisan günü saat 11 gibi Binkılıçta olacağız ve oradan itibaren 28 Nisan öğleden sonra Süleymaniye camiine olacak şekilde her gün yukarıda belirtilen proğram çerçevesinde yürüyeceğiz.

13 Nisandan itibaren geçerli Türkiye cep telefonu: 0531 769 57 86
Normal Hollanda cep telefonu: 0031 650 890 696

Yürümek istediğiniz gün beni cep telefonundan ararsanız tam olarak nerede bize katılabileceğinizi söyleyebilirim.

Selamlar,

Sedat Çakır

IMG_8595.jpg

teşekkürederim katılım yoğun olurmu

Biz Hollandalı yürüyüş grubu olarak 17 kişi olacağız. Türkiyeden ne kadar katılım olur bilemiyorum. Günübirlik katılım için katılımcı sayısı o kadar önemli olmuyor. Sizide aramızda görmek isteriz.

Selamlar,

Sedat Çakır
sedat@sultanstrail.com
www.sultanlaryolu.com
www.sultanstrail.com
www.biryolcunungunlugu.com

Gezenbilir tabelası Hollandalı yürüyüşcü grup tarafından Edirne, Avarız köyü meydanına asıldı.

Şimdi Gezenbilir üyelerinin tabela ile birlikte fotoğraflarını bekliyorum.
www.sultanlaryolu.com
Fotoğraflarınızı bizede yollayın. sedatcakir@gmx.com adresine bekliyorum.

500 fotoğrafa ulaşmamız ne kadar sürer? Bu tabiiki 500 ayrı kişiyle olacak fotoğraf olmalı.

Sizlere zevkli bir Sultanlar Yolu yürüyüşü diliyorum.

Sedat Çakır

DSC_0363.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri