Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,689
Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

İsmail bey ;

Paylaşımınız için teşekkürler, çok güzel resmler ancak sucuk resimlerini pek beğenmedim :smiley:

Buraya istanbuldan kısa bir tarif verirmisiniz

saygılar

Etiketler

Poseidion' Alıntı:
İsmail bey ;

Paylaşımınız için teşekkürler, çok güzel resmler ancak sucuk resimlerini pek beğenmedim :smiley:

saygılar
ismail bey tatilde.o şimdi çokoprens yiyordur. müsadesiyle ben kısaca yol tarifi yapabilirim.
otobandan akyazı çıkışından kuzuluk yönüne gidersiniz.kuzuluğu geçtikden sonra takriben 5,6 km.
dokurcundan sağa,mudurnu çayı köprüsünü geçtinizmi kime sorsanız gösterir yolu.yada her yol yayla ;)

çok guzel kareler paylaşim için teşekkurler

doğada güzel olmayan yermi varkardeşim güzel güzel güzel doğada heryer güzel sizin gezinizde süper güzel allah bizi doğasız bırakmasın.

Poseidion' Alıntı:
İsmail bey ;

saygılar

Teşekkürler....

sucuk fazla pişmiş diyemibegenmediniz.. :D

sinanuzun54' Alıntı:
İsmail abi, muhteşem görüntüler.

Sinancıgım teşekkrürler..

Sen dahil çok arkadaşı..Sakarya topiginde ilan ettim çok bekledik.Nasip degilmiş.Macera,doga,yiyenbilir, herşey vardı...

gelmek çok isterdim ismail abi, ama düğün yaptım onun için pek bakamadım.

İsmail Bey,paylaşımınız için teşekkürler.Ersan Bey fakülteden arkadaşım.Sanırım Ersan Beyin ferozadan sonra almış olduğu resimlerinizdeki ford bu olsa gerek.Saygılar.

nev' Alıntı:
İsmail Bey,paylaşımınız için teşekkürler.Ersan Bey fakülteden arkadaşım.Sanırım Ersan Beyin ferozadan sonra almış olduğu resimlerinizdeki ford bu olsa gerek.Saygılar.

Merhaba Nevzat bey,

evet Ersan bey Ferozadan sonra bu Ford Ranger i aldı..

Kamplara eşya bol oludugu için bu pikap iyi oluyor diyor..Arada off road da yapıyor..selamlar...

Çok güzel gezi olmuş nicelerine gidersiniz inşallah fotolarda çok hoş ama en çok dikkatimi çeken sucuklardı ;D

Unutmadıysa...galiba "ikbal" idi sucuklar.. ;D ;D ;D ;D

Ömer bey ;

sultanpınarı akyazı,kuzuluk tesislerini geçince ilerde köprü var geçince saga dönülür..yukarıya çıkan yol sizi götürür..

Kuzuluk tarafında Kime sorsanız Acella yaylası,Sultanpınarı yaylasını tarif eder..

hmmm... çok güzel iç ferahlatan fotolar... elinize sağlık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR