Sülüklügöl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erol81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,556

erol81

Ana Kamp
Pazar sabahı çıktık yola gidiş geliş 400 km bulan bir yol istanbuldan
Ulaşım: istanbul-ankara otobanından boludan once akyazı sapagından sapılıyor kuzuluk kaplıcaları gecılıp dokurcuna gelınıyor
orada kucuk bır tabela var sağ tarafta daha sonra 9 km bozuk bır yol var ama çok guzel bır yol yeşillik ve şelalerın arasından giden bir yol

Etiketler
Ynt: Sülüklügöl

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

P1040596.jpg

P1040574.jpg

P1040439.jpg

daha sonra dağında zirve yapalım dedik ama ıslak zemın ve yaş ağaçlarda bu cok zordu
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
zirveye cıktığımızda bu izlerle karsılastık sanırım ayıcık:smiley:

P1040474.jpg

P1040483.jpg

P1040495.jpg

P1040513.jpg

DSCN70601.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
daha sonra bır yanlış yaptık ve şelalenın ıcınden asagı ınelım dedık arkadaslar sakın denemeyın bıze şans eseı bısey olmadı

DSCN7061.jpg

DSCN7071.jpg

DSCN7076.jpg

DSCN7078.jpg

DSCN7081.jpg

daha sonra mutlu son ındık asagıya mangal yaptık valla super geldı[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
kirlenmek güzeldir:smiley:
[attachment=5]

DSCN7082.jpg

DSCN7084.jpg

P1040434.jpg

P1040518.jpg

P1040530.jpg

Güzel bir gezi olmuş.Ama çamurlarla fazla oynayıp ıslanmışsınız.Doğanın tadını çıkarayım derken hasta olmamakta lazım.

Perşembe günü aracımla çıkmayı denedim ama başarılı olamadım, kar-buz felaketti. Ama zirveye baya yaklaşmıştım :smiley:
Cuma günü yoğun bir yağmur vardı, yağıştan sonra belki açılmıştır yollar ama programda başka yerler olduğu için tekrar çıkamadım.
En azından sizin resimlere bakarak gölün ve çevresinin tadını çıkarıyorum.

Keyifli bir yürüyüş ve çamur banyosu olmuş.

güzel gezi olmuş.resimler de fena değil.sülüklü göl görülmesi gerek bir yer.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR