Super Swamper Off Road Lastikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,234

nordic1903

Grizzly Bushcraft
Yer
Kavacık - Istanbul
Web
www.imageresim.com
Off-Road Sevdalıları ;

İnternette gezinirken bazı 4x4 Araç sahiplerinin Super Swamper SSR tercih ettiklerini gördüm..Ufak bir araştırma sonucu aşağıdaki web sitesi sahibi lastik firması tarafından piyasaya sunulduğu bilgisine ulaştım.

http://www.intercotire.com/index.php

Türkiyede satılan bir markamıdır ? Kullanan varmıdır ? Uluslararası distribütörleri arasında Türkiye'yi göremedim ..

Saygılarımla

Cenk

Etiketler
Ynt: Super Swamper Off Road Lastikleri

ben hiç duymadım varsa anca istanbulda vardır zaten. normal lastik bile bulunmuyor her ölçüde.

Amerika satışı ( boyuta göre ) 125 USD ile 460 USD arasında değişiyor...İthal edilmesi sorun değil ama performansı nasıldır o biraz muamma :smiley: Gerçi koskoca ECR firması araçlarında kullanıyorsa çok kötü olmasa gerek..

Saygılarımla

Cenk

ithal edilmesi sorun. bireysel olarak ithal edemezsiniz.gümrükde fabrikadan verilmiş en fazla 6aylık lasitk tazelik belgesi istiyorlar.

Bireysel olarak yada kurumsal olarak ithal edilmesinde bir sorun yoktur..Sorun şuradan kaynaklanabilir..Eğer 2010 yılındaysanız 2009 üretimi Lastik İthaline izin vermezler..Gerçi 2009 Aralık ayı üretimi lastiğe birşey demezler..Bir başka sorun da şudur..Eğer ithal edeceğiniz ülke Çin Halk Cumhuriyeti ise % 4,5 luk gümrük vergisine ek olarak CIF bedelin % 60 ı üzerinden Damping Vergi diye adlandırılan ekstra vergi alırlar..Ama bu kural Avrupa ve Amerika için geçerli değildir..

Saygılarımla

Cenk

lastikde üretici firmadan tazelik belgesi istiyorlar lastiklerin üzerinde yazan yeterli olmuyor. Az adet alınca zaten fabrıkadan alınamayacağı için internetten alıp yollamakla yurt içine giremiyor.

istanbulda kullanan var . performansıda gayet güzel.
istanbul / bostancı tar oto aracılığıyla getirildi.

IMG_0027.jpg

io12qx.jpg

P1190145.jpg

nordic1903' Alıntı:
Hasan Bey ;

İlginize teşekkürler..Kırmızı araç gerçekten çok hoş pozlar vermiş...Lastikler de çok yakışmış...

Saygılarımla

Cenk

Kırmızı araç bana ait, teşekkür ederim :smiley:
Tabiki fotoğrafları buraya koyan Hasan kardeşimede teşekkürler :smiley:

Hasan'ın da dediği gibi Bostancı Tar oto vasıtasıyla getirttim
31/12,5/15 ebatlarda adedi her şey dahil 520 dolara geldi

nordic1903' Alıntı:
Off-Road Sevdalıları ;

İnternette gezinirken bazı 4x4 Araç sahiplerinin Super Swamper SSR tercih ettiklerini gördüm..Ufak bir araştırma sonucu aşağıdaki web sitesi sahibi lastik firması tarafından piyasaya sunulduğu bilgisine ulaştım.

http://www.intercotire.com/index.php

Türkiyede satılan bir markamıdır ? Kullanan varmıdır ? Uluslararası distribütörleri arasında Türkiye'yi göremedim ..

Saygılarımla

Cenk

Biz yurtdışından tanesini 400USD + Kargo ile getirdik oda tanıdıklar vasıtasıyla ayrıca Türkiyeye girişi baya zor bir ürün.
[attachment=1]
[attachment=2]

203568548cl.jpg

203568546cw.jpg

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...Bu lastikler East Coast Rover adlı firmanın Defender uygulamalarında dikkatimi çekmişti..Fakat bu şartlarda biraz pahalı duruyor..

Saygılarımla

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri