Superonline Fiber: ayda 24 gün kesintili ışık hızında internet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,986

rumelian

Kamp III
Yer
istanbul
Altyapı konusunda turk telekom u mum ile aratmaktadır.
Ne zaman apartmanda birine internet bağlanacaksa bilinmelidir ki muhakkak o gün bir talihlinin interneti kesilecektir. Tekrar internete girebilmek için (switch arızası olduğuna emin olduğunuzu belirtseniz bile prosedür gereği bu işlemleri yaptırtıyorlar) müşteri hizmetlerini arayıp teknik görevliye bağlanmak en az 10 dakika, görevlinin modem açtırıp kapatmaları ve modeme reset attırmaları 10 dakika, modem yazılımı içinde nafile ayar yaptırtması 5 dakika, arıza kaydı oluşturması 5 dakika şeklinde toplam yarım saat telefon görüşmesi yapılarak teknik servis çağırmış olabiliyorsunuz.
Ama çile bitmez, 24 saatte araması gereken teknik servisin, 36 saattir aramadığını belirtmek için 5 kere müşteri hizmetleri taciz edilir. çünkü teknik servis sisteme "müşteri ile görüşüldü ekip yollandı" diye geçer. 5 defa 15er dakika telefon görüşmesi sonucu ikna olan müşteri hizmetleri, sisteme arıza devam ediyor diye girer. sizi arayıp randevu alacak teknik servis, apartmanın kapısına gelince sizi arayıp sizden 5 dakika sonrasına randevu alır.
Evde yoksanız veya yetişemezseniz sisteme "müşteri evde bulunamamıştır" şeklinde not girer o zaman bir önceki paragraftaki süreci bir daha yaşarsınız.
Ama azimle evde teknik servisi beklerseniz 5 dakikada arızayı çözerler. çünkü basit bir soket temassızlığıdır. siz telefon konuşmaları, saatlerdir kesik internet ve kabaran cep telefonu faturanız sonucu ışık hızında internetinize kavuşursunuz.

özet: 10mbit limitsiz internet paketi için vergiler dahil 53 tl + 10 tl vodafone faturası + kayıp 3 işgününüz karşılığında ayda 24 gün kesintisiz internet alabileceğiniz nadide bir hizmettir. Israr ile ben bu fiber interneti deneyeceğim diyenlere tavsiyem 3g modem de alın. internetsiz kalmayın.

Etiketler
Ynt: Superonline Fiber: ayda 24 gün kesintili ışık hızında internet

hocam ben evdeki telekom kabloluya dayanamayıp kapattım sonra da gidip turkcellden 4 gb bağlantı aldım bugün allah seni inandırsın en az 50 kez düştüm 2 saatlik bağlantı süresince. hani antepli diyordu ya "lanet saa da türksele de " aynen bu ruh halindeyim biline :smiley:

yaşar abi, zaten adam gibi bağlantı verecek bir şirket yok! fiber kablo ile bağlantı dedim son teknoloji ya hani!!!

4 aydır durumum bu şeklide. ayda 24 gün o da kesintili internet... üstelik 2 kere de modem değiştiler :(

bende vodafone 3g var kopma falan olmuyorda, o da feci yavaşlıyor bazen. o yüzden sinirsiz internet için sabit internet + 3g modem şeklinde duruyorum. 2 hizmetin toplamı ayda 110 TL gibi maliyeti oluyor bana..

Hizmet vermeyi öğreneceğiz ama ne zaman inanın merak ediyorum. Bizde de apartman girişindeki kutular cıfıt pazarı gibi olduğundan birine telefon ya da internet bağlanırsa ya da azıcık fazla yağarsa internet olmuyordu o nedenle kestirdik ama kurtulamadık. 3G modem kullanmadan bluetooth üzerinden bağlanıyorum bazen süper hızlı oluyor ama genelde yavaş. Hani reklamları vardı ya paristen hızlı londradan hızlı diye haklılardı ama baz istasyonunun altında test yaparsan böyle sonuçlar çıkabilir. Yalandan ölen yok ne de olsa.

Ben 2 bucuk ay oyalandıgımı biliyorum yaptırana kadar canım cıktı.
Hattım bozuk bana aylarca laptobun bozuk dediler oyla laptobu en az 10 yerde denedim sorunsuz calışıyor.başka laptop getirdim benim modemde calışmıyor modem bozuk dediler 3 tane sıfır modem aldım denedim yine yok.
Telekomdan telefon teknisyeni geldi telefon cevir sesini kontrol etti cevir sesi geliyor benim işim bitti dedi gitti.Israr ettim internetim yok adam benim işim o degil dedi.
Her gün telekoma gidip kavga etmekten bıktım adam ayarladık git dene diyor geliyom yok bi daha telekoma gidiyorum en son telefonu hattımı iptal ettirmeye gittim.
Adam son olarak sitemi degişti kullandıkları yanlış degilsem 2 dns servisi varmış dns yi degişti düzeldi.
teknik isim söylemişti ama aklımda kalmamış.
TTNET = rezillik= en pahalı internet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR