Suriye, Ürdün, Lübnan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poyrazm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,387

Etiketler
Ynt: Suriye, Ürdün, Lübnan

Ben de Kurban Bayram'ı tatilinde bu bölgeye bir gezi yapmak istiyorum. Verdğiniz bilgiler ve fotolar epey faydalı oldu benim için. Orada sıkıntı yaşayacağımız tek konunun oteler olacağını düşünüyorum. Bu konuda önereceğiz oteller var mı? Siz tüm otelleri bahsettiğiniz seyahat firması ile mi ayarladınız? Verebilirseniz onunla ilgiil de bilgi verebilir misiniz?

Güzel bir gezi yapmışsınız. Bende Nissan arazi aracım için parça bakmaya Halep'e gitmek istiyorum, orada ikinci el çok yedek parça oluyormuş.
inşallah ileride kısmet olur. Suriye'ye gidip bilgi ve resimler aktarmanız-paylaşımlarınız, bizlerinde oralara olabilecek yolculuklarımız için bir nevi rehber niteliği taşımakta.
Tekrar teşekkürler.

Yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım bulunmamaktadır. Seyahat acentası ismini de ticari bir konu olduğundan bu başlık
altında yazmayı etik bulmuyorum. Bu konuda bilgi edinmek için poyrazm@gmail.com adresime mail atabilirsiniz.

Muhtesem bir gezi olmus, tabii sunuda soylemek lazim suriyenin karmasasindan Turkiyeye giris yapinca insan sukretmeden edemiyor ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR