Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,452
Ynt: Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

Yok abi aslaaaaaaaaaaaaa.
Ben Defender cı doğdum Defender cı ölürüm.
O görseller sadece paylaşım adınaydı yoksa İngiliz kısrağı dururken Amerikan mustang'ini ne yapayım ;)

Etiketler

Murat arkadaşım, paylaşımın için teşekkür...

Bilgi ve belge aktarım disiplinin için de tebrikler...

Böyle yeşillik bir bölgede kamp atıp, ikide birde gürül gürül akan şelalenin yanına gitmek müthiş olur...

Çok güzel resimler, çok güzel bir yer, kamp yapmak gerek...

Paylaşım için teşekkürler...

Bende çok beğendim,elinize saglık gerçektende güzel bir gezi olmus.Fotoğraflarda cok güzel...
Madem herkes beğendi gidelim o zaman ne duruyoruz :smiley:

Bencede gidelim..Dur bir organize olalım bari :smiley: ...Telefon trafiğine başlıyım ;D

Murat tek kelime ile muhteşem , muhteşem .... gerçekten çok beğendim , tam kamp yapılacak bir alan , ne güzel olur Gezenbilir şöyle büyük bir kamp yapsa orada ...
Bibloyu göremedim , motorla gittiğin için götüremedin mi ?

Rehberiniz hazır : ) asfaltla ulaşılabiliyor şelaleye ama yukarda balık keyfi için arazi araçlarınıda getirin :p o taraflarda 4x4 ler için rota bulmak çok zor değil. Yemek ve Yol rehberiniz bursada hazır.

ceranus' Alıntı:
Murat tek kelime ile muhteşem , muhteşem .... gerçekten çok beğendim , tam kamp yapılacak bir alan , ne güzel olur Gezenbilir şöyle büyük bir kamp yapsa orada ...
Bibloyu göremedim , motorla gittiğin için götüremedin mi ?

Zerrin 4x4'ü satınca bu sefer motosikletle gittik. Hava ne olursa çok sıcak değil, bu yüzden Biblo'yu götürmedim. Kamp için mekan güzel...

Kamp için gitmeyi ve şelalenin bu halini görmeyi düşünüyorsanız en geç Nisan ayı içinde gidin derim. Çünkü bu şelaleyi besleyecek arkasında yüksek dağlar yok. Kamp yeri olarak şelalenin üst noktası ideal olabilir. Zaten Bursa'dan rehberde hazır, kaçırmayın ;D Bende geleyim derdim ama şu yazlık yerler kalabalıklaşmadan Ege kıyılarını bir kaç kere daha ziyaret etmek istiyorum. Zaten yaza topu topu 10 hafta kaldı...

Satacağım diyordun zaten Murat , hayırlı olsun , artık senin Biblo ile birlikte etkinlik fotoların azalacak desene :( buna çok üzüldüm ....

gintro' Alıntı:
Zerrin 4x4'ü satınca bu sefer motosikletle gittik. Hava ne olursa çok sıcak değil, bu yüzden Biblo'yu götürmedim. Kamp için mekan güzel...

ceranus' Alıntı:
Satacağım diyordun zaten Murat , hayırlı olsun , artık senin Biblo ile birlikte etkinlik fotoların azalacak desene :( buna çok üzüldüm ....

Zerrin geziler azalır mı hiç? Bir tane daha Suzuki Grand Vitara var.. Sadece yükseltme kiti ve çamur lastiklerimiz yok. O daha çok şehirli :smiley: O da olmasa Motosikletle geziyoruz.

Merhaba,

Bu çok özel yurt parçasına ait üç fotoğraf da benden. İstanbul-İzmir Karayoluna çok yakın ama az biliniyor.

Cavid Sezen

Suuçtu Yolu 02.06.2007
[attachment=1]

Suuçtu'da kayın ağaçları ve piknik alanı 02.06.2007

Suuçtu 02.06.2007

doğuşlu' Alıntı:
tekrar tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
bu arada Bursadan katılımın ne oranda olduğunu da görmüş olduk:smiley:
illa bizim keşfedip asıl sahiplerine bilgi vermemiz gerekecek sanırım;)
bi ara o tarafları etraflıca bi keşfe çıkmak istiyorum buda siz değerli paylaşımcı dostların sayesinde oluyor.
emeğinize sağlık.

Ahmet kardeş siz bilgiyi alın ama forum dediğiniz engin bir derya,iletişim kopukluğu yaşanmış olabilir,siz niyetine girin başımızın üzerinde yeriniz var.Bursa'lılar nelere sahip olduklarının bilincindeler,ben her fırsatta dile getiririm 4x4=16 ;) Bursa'dan sevgi ve selamlar...

dino967' Alıntı:
Ahmet kardeş siz bilgiyi alın ama forum dediğiniz engin bir derya,iletişim kopukluğu yaşanmış olabilir,siz niyetine girin başımızın üzerinde yeriniz var.Bursa'lılar nelere sahip olduklarının bilincindeler,ben her fırsatta dile getiririm 4x4=16 ;) Bursa'dan sevgi ve selamlar...

Erdin bey.
Görev icabı Bursaya çok sık geliyorum ancak kendime ayıracak vaktim çok kısıtlı olduğu için hiç bir faaliyete katılamıyorum.
Fırsatını yarattığım ilk anda size mesaj yazar ve bilinen yada bilinmeyen yerler adına tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
İlginize çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.