Suziki 1.6 2001 Model Vitara Uğultu Sesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan here_75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,159

here_75

Yeni Üye
arkadaslar suziki 1.6 2001 model vitara aracım gaza bastıgımda bir ugultu geliyor. ayagımı gazdan cektigimde ugultu kesiliyor. hızlandıkca ugultu artıyor. neden olabilir

Etiketler

Ynt: Suziki 1.6 2001 Model Vitara Uğultu Sesi

ayna mahrutı değişimesi gerekiyo aynı problem bendede wardı

difransiyel sorunudur sorununuz büyük ihtimalle.kısa sürede kurtulmanız dileğiyle

Difransiyel içindeki ayna mahruti dişlerinden kaynaklı görünüyor. Kalın yağ kullanrak ses azaltılabilir ama çözüm değildir. Konunun uzmanı, ayna mahruti ayarını hassas mikrometre ile yapan bir ustaya göstermenizde fayda var. Ayna mahruti ayarı öyle göz kararı olacak bir ayar değil.

verdiginiz bilgiler icin tesekurler. burda bir cok konu hakkında bilgi sahibi oldum. bugun sanayiye gittim gelen ugultu sesini pek anlamadılar bende tatmin olmadım ve yetkili servise gittim. sizlerinde soyledigi gibi ayna mahruti olabilir ediler. özel bir yagla sesin kesilebilecegini söylediler. ama garanti vermediler düzelmese ayna mahrutini degişecekler. 1500 tl - 2000 tl arası bir maliyet söylediler sizce fiyat uygunmu bana biraz pahalı geldi.

ıstanbulda ikamet edıyosanız bostancı sanayıde grand oto war ben orda yaptırdım çıkmasını taktılar gayette memnun kaldım yağla hıc ugrasmayın bı sure sonra yıne ötmeye baslıyo ben 600 tl ye aldım cıkmasını

1800 tl demıslerdı bana

tolgas verdigin bilgiler için tesekur ederim.
ben ikinci el bir tane buldum 39/8 diş- 4,87 fiyatıda uygun 250 tl
2001 model otomatik e uyarmı acaba

otomatıklerın diş sayısı 41 diye biliyorum 39 olanlar düz vitesin

aynı sesten bende dertteyimm şuanda..ve ayna mahruti arıyorum çıkmaa.düz vites içinn..

istanbuldaysanız bostancı grand oto ya bir sorun onlarda oluyo genelde

rizedeyim ben ama bi şekilde temin etmeye çalışıcaz.teşekkür ederim ilginize

arkadaşlar hangi ild e olduğunuzu profile yazarsanız tüm arkadaşlarımız daha fazla yardımcı olabilir suzuki cıkma ayna mahruti için eksperoto serkan arkadaşımıza danışabilirsiniz telefonu 0532 475 68 58 numarası

serkan beyin ilanlarına baktım.yakında irtibata geçicem..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR