freebird Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 29 May 2010 #1 Çok yeni Taktırdığım krom ön koruma demirini 200.-TL ye İzmir'den satıyorum,hiçbir şekilde çizik,aşınma,pas,vs deformasyonu yok,"sıfır"dan farksız..
Çok yeni Taktırdığım krom ön koruma demirini 200.-TL ye İzmir'den satıyorum,hiçbir şekilde çizik,aşınma,pas,vs deformasyonu yok,"sıfır"dan farksız..
F fuga Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 30 Ağu 2010 #2 Ynt: Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ* sayın freebird bende 2008 model grand vitara 1.9 sahibiyim acaba ön korumanın resmini görebilirmiyim saygılar.
Ynt: Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ* sayın freebird bende 2008 model grand vitara 1.9 sahibiyim acaba ön korumanın resmini görebilirmiyim saygılar.
freebird Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 31 Ağu 2010 #3 Ynt: Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ* merhaba,çok pardon geçen ay satıldı ben ilanı silmeyi unuttum...
Ynt: Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ* merhaba,çok pardon geçen ay satıldı ben ilanı silmeyi unuttum...