Suzuki Grand Vitara'ya Uygun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,207

metehan41

only jeep...
Yer
KOCAELİ
arkadaşlar selamlar,
2004 model modifyeli suzuki grand vitara aracımı farklı nedenlerden dolayı orjinal haliyle satmam gerekiyor. bu sebeplede aracımda takılı olan ve 2 hafta sonra söktüreceğim vinç takılı olan özel yapım çelik tampon, alt koruyucu aluminyum zırh, yurt dışından özel sipariş ile getirttiğim 4 adet geniş off-setli 16" aluminyum alaşımlı ve gösterişli jant (grand kasalara 15" olmuyor,dikkat...) , 5 adet (1 tanesi sıfır) bridgestone m/t serisi 225/75/16 çamur lastiği, arka tampon ve depo koruyucu çelik bar ve çeki demiri ( bütün olarak tek parça ) , jlx modelleri içinde uygun ağır devir ayna - maruti ön-arka set halinde satılıktır. fiyatlar direk yenisi / 2 olacaktır. yani yarısı... ve detaylar için mesaj atabilirsiniz. 3" yükseltme kiti ve arka % 100 kilidi vardı suzuki gezisinde bir arkadaşa söz verdim, ona vereceğim. eğer bir aksilik olursa onlarıda verebilririm. selamlar. Fatih YAZICI 0-533-255 57 58 0-541-255 57 58 Kocaeli. Tüm parçalar aracın orjinal şase deliklerine takılmış olup aldığınızda takmak için 1 saat uğraşmak yeterli olacaktır...ilave delik ve işçiliğe gerek olmayacak şekilde hazırlanmışlardır...

Etiketler
Ynt: Suzuki Grand Vitara'ya Uygun

lastik ve jantlara ait resim varmış elimde...

020820081012.jpg

ön tampon uzaktan...

311020081277.jpg

281220081586.jpg

Parçaların fiyatını yazarsan daha çok açıklayıcı olur Fatih.
Takip edenler ne kadar emekle yapılmış olduğunu biliyordur aracının.

alt koruyucu alüminyum zırh ile ilgilenmekteyim.özellikleri ve fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler hayırlı satışlar.

haklısın onur belirteyim...

ön tampon : 300 ytl
alt zırh aluminyum: 200 ytl
jantlar 4 adet: 600 ytl
lastikler 5 adet : 600 ytl
(jantlar ve lastikleri takım olarak satmak istiyorum. toplam 7000 km kullanıldı- 1000 km'si çamurlu yolda gerisi asfaltta)
arka koruyucu bar ve çeki demiri: 200 ytl
ağır devir ayna maruti ö-arka takım ( 5000 km kullanıldı) : 750 ytl

alt koruyucu alüminyum parçayı alabilirim.yalnız bu parça ön çelik tampona mı monteli yoksa şase kafalarına falan mı?orj. tampon altına uyduracağım o yüzden soruyorum.kesme işi falan çıkmasın.birde jantlarınızı lastik ile takas etmeyi düşünür müsünüz?ben de şu anda mt lastik kullanmaktayım .şayet uygun derseniz elimde 1000 km asfaltta kullanılmış 235-70-16 ebadın da goodyear wrangler atr lastik var.lastik resimleri www.sahibinden.com adlı sitede 11844188 nolu ilanda .ilgilenirseniz anlaşalım.teşekkürler.

teşekkürler öndercim.

alt koruyucu bar ön çelik tampona takılıyor. aynı şekilde orjinal tampona nasıl takarsınız bilemiyorum. altta onun bağlanacağı yeri ayarlamak gerekir. parçaları herhangi bir şey ile takas yapamam. satmam gerekiyor. lastiğe veya başka bir şeye ihtiyacım yok. ilginize teşekkür ederim.

hayırlı satışlar...
lastikler cherokee ye olurmu acaba?bilginiz varmı?
[/quote]

teşekkürler öndercim cevabı vermissin ama belirteyim;
japon araçlarla amerikan araçların bijon merkez çap aralıkları ve aks göbek çapları farklıdır. olmaz...

arkadaşlar aşağıdakiler kaldı. diğerleri satıldı. ilginize teşekkürler.

ön tampon : 300 ytl

alt zırh aluminyum: 200 ytl

arka koruyucu bar ve çeki demiri: 200 ytl

ağır devir ayna maruti ö-arka takım ( 5000 km kullanıldı) : 750 ytl

arkadaşlar selamlar,
bugün aracımı içimizden bir abiye satmak için söz verdim. pazartesi günü işlemeleri yapacağız. bu sebeple satılığa çıkartttığım malzemelerin hepsi araç üzerinde takılı olarak verdik. sadece elimde eski aracımdan kalan ayna-marutiler var. ilandaki diğer parçalar kalmadı. ilginize teşekkürler.

abicim jantların harikaymıs ya ben de 3 aydır jant arıyorum.. bunları yurtdışından nasıl getirttiğni söler misin?

edit : satılmasa bunu alırdım da satılmış yani :D o yüzden dışardan nasıl getirttiğni bilmem lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR