SUZUKİ İÇİN ORJİNAL 15'' JANTIMII 16'' JANTLA TAKAS ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CONKERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,473

CONKERLER

korkularını yenemezsen keşfedemezsin
Yer
İstanbul Asya
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE MEVCUT OLAN ORJİNAL 15'' SUZUKİ İÇİN OLAN JANTLARIMI AYNI MARKADA KULLANMAK ÜZERE 16'' JANT İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM

Etiketler
Ynt: SUZUKİ İÇİN ORJİNAL 15'' JANTIMII 16'' JANTLA TAKAS ARIYORUM

Merhabalar elimde az kullanılmış 16 suzuki jantı var yarış jantı yaptırmıştık demirden sizdeki suzuki jantları hangi modelden çıkma 1994 mü 2000 mi ikisindede farklı jant var.

telefon açarsanız konuşuruz 0505-669-32-69

Merhaba hala jant arayışınız sürüyorsa ben değişirim.
Elimde 5 adet daha öncede bahsettiğim 16 suzuki vitara jantı var demirden 2001 model 5 kapı vitarama yaptırmıştım.

fotoğraf ve ayrıntı aktarabilirseniz jantları görmek isterim

merhaba bende 16 inc cms celik jantlarımı takas edebilirim nivama 15 ınc suzuki jantı arıyorum.

Jant takası yapan arkadaşlar jant ölçülerini belirtebilirlerse daha iyi olur. 16x6.5" ebatında 5x114.3 bijon vs gibi.

hacebo' Alıntı:
merhaba bende 16 inc cms celik jantlarımı takas edebilirim nivama 15 ınc suzuki jantı arıyorum.

Elimde 5 adet suzuki samurai demir ofsetlendirilmiş jant vardır. (orjinal jant ters takılmıştır dışa5cm offset)
( jeep cj, suzuki ve lada niva ) 5x 139.7
fiyat olarak pazarlıksız 500 tl. 0532 584 43 01

111.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR