Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahbaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,373
S

sahbaz

Ziyaretçi
sayın gezenbılır uyelerı 2004 model suzıkı jımny aldım 80 bın km de trıger setını degıstırmem gerekırmı bırde motor rolantıde ıken bazen bır yavaslıyor bır hızlanıyor ıstop edecekmıs gıbı oluyor sebebı ne olabılır bılgısı olan var ıse yardımcı olmasını ıstıyorum tesekkurler

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun

sahbaz' Alıntı:
sayın gezenbılır uyelerı 2004 model suzıkı jımny aldım 80 bın km de trıger setını degıstırmem gerekırmı bırde motor rolantıde ıken bazen bır yavaslıyor bır hızlanıyor ıstop edecekmıs gıbı oluyor sebebı ne olabılır bılgısı olan var ıse yardımcı olmasını ıstıyorum tesekkurler
trigeri hiç değişmemişse değişmenizde fayda var rolanti devrindeki dalgalanmaya gelince araç lpg limi benzinlimi lpg liyse aynı sorun benzindede tekrarlıyormu onada bakın zira özensiz monte edilmiş sistem den dolayı olabiliyor birde yakınınızda diagonez cihazı olan bir servis varsa aracı bir check-up yaptırın belki bir hata olabilir ama hallolmayacak sorun değil kazasız belasız iyi günlerde kullanın suzukiler güzel arabalardır

ılgınıze tesekkurler sagolun arac benzınlı

sahbaz' Alıntı:
ılgınıze tesekkurler sagolun arac benzınlı
çok önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum buji buji kablo hava filtre yenileme ve hava emiş boğaz kelebeği temizliği ile sorun çözülür büyük ihtimalle ama gene devam ederse hava emiş debimetresini bir kontrol ettirin derim

SAGOLASIN KARDESIM ILGINE YARIN BAKTIRICAM ISSALLAH

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler