Suzuki Samurai arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alemdar54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,035

alemdar54

Yeni Üye
arkadaşlar 90-93 arası maksimum 4-5 bin liraya kadar sj 413 Suzuki Samurai arıyorum. satan yada yönlendirebilecek arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim . şimdiden yardımcı olan yada olmayan tüm gezen bilir ailesine teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Suzuki Samurai arıyorum

arkadaşım bizde var fakat 86 model.longbody.istersen görüşebiliriz.fiyattada yardımcı oluruz

merhabalar bende var 93 model samurai temiz 0507 423 17 19 sadece biraz resimde çamurlu çıkmış :smiley:))) yıkandıktan sonra tanıyamazsınız...

Fotoğraf-0201.jpg

Fotoğraf-0202.jpg

Fotoğraf-0203.jpg

şiddetle kışı beklemenizi öneriyorum antalyadan cok ucuza alabilirsiniz sezon basladıgı icin 3 bin tl lik arabaya 7 8 bin tl istiyorlar kışa dogru alırsanız bi bilya takımı degişimi yapar birde istege baglı motor yaptırırsanız gul gibi gecinir gidersiniz eger ben bekleyemem hemen istiyorum diyorsanız
orduda bir arac var baya guzel yapılı 10 bin tl ye bırakır linki veriyorum yapmaya kalksanız bu fiyata yapamazsınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-413-samurai-49807063/detay/
gorunuşe gore 10 numara araba bende yeni aldım arbamı suzuki samurai antalyadan bi avcıdan aldım şahsi kullanılmış ozamanlar bu arabaya 13500 istiyorlardı simdiki fiyatından vericeklerini bilseydim gözüm kapalı alırdım sırf makasları dingil ustu yapmaya bin tl gidiyor amortisor direksiyon mili tornacı masrafları flanş vs vs 10 gun de onlarla ugraşırsın lastik gözüne küçük gelir buyutursun ayna mahruti ister daha bi ton masraf. tavsiyem ya çok ucuza bulucaksın yada temiz yapılı kaporta motor guzel bişey alıcaksın ortasını aldınmı yandın haberin ola.

Özer beye kayılıyorum ve linkini verdiği araç kaçırılmaz.Ben 9.500 liraya 96 model offroad yapmamış şehiriçi kullanılan bir araç aldım ve adam etmek için uğraşıyorum.Aracım 10 gündür sanayide ve yarın alıcam nasip olursa,daha boyası döşemesi yükseltme v.b var sırada.

yukarıdaki arabayı aldım. sanırım elimde batlayacak bu kadar hor kullanılmış her yanına macun basılmış bir araba kaç tane var acaba. şimdi diyeceksiniz ki o zaman niye aldın cevap:eşeklik para ile değil ki. şu an yana yana kaporta aksamı arıyorum.

tolga1453' Alıntı:
yukarıdaki arabayı aldım. sanırım elimde batlayacak bu kadar hor kullanılmış her yanına macun basılmış bir araba kaç tane var acaba. şimdi diyeceksiniz ki o zaman niye aldın cevap:eşeklik para ile değil ki. şu an yana yana kaporta aksamı arıyorum.
Yukarıdaki derken fotoları olan aracı mı kastediyorsunuz.Mahsuru yoksa ne kadara aldığınızı söyler misiniz?Buradan veya özelden fark etmez.

aynen yukarıdaki araç . Fiyatı söylerim tabi saklamanın anlamı yok 6500 TL.

talkie77' Alıntı:
2.500 3.000 lira harcarsanız adam olur.

sadece 3.000 tl kaporta yer gibi + yürüyen+motor+döşeme+elektrik+jant lastik+ ön arka tampon ve vinç sanki toplam 10 bin üzerine harcarım gibi geliyor. fakat kaporta aksamını bulamıyorum en büyük sorunum bu

Suzuki Samurai arıyorum

26 haziran 2011 tarihinde yazdığım yazı tekrar karşıma çıktı. Allah insanın karşısına dürüst insanlar çıkarsın. Üzerinden o kadar ay geçmesine rağmen halen aracım istediğim gibi olmadı. Gerçi aldıktan 7 ay kadar yattı ama ne fark ederki. Zaten bitirmişler öldürmüşler aracı. inanın şasesi dahi yamulmuş sağlam yeri oynanmamış yeri yok.Çok akıllıyım ya bende diriltmeye çalışıyorum. Gören de diyecek ki bu adam ne zengin. Arabayı 7 ay sonra toplamaya başladım. Ustaya acelem yok dedim yavaş yavaş yap dedim. Bir ay sonra uğradım kapıları sökmüş, bir ay sonra uğradım aynı. Bir ay bir ay derken bir baktım işe koyulmuş bir ayda astar atılmış buldum ve ona aracı teslim ettiğim günden o güne inanın 5 ay olmuş. Yoklamaları yaparken baktım olacak gibi değil. Ne ustadan adam olur ne arabadan araba olur diyerek tanıdığım diğer işinin ehli ustaya götürdüm. Baktı baktı baktı sonra bir yüzüme bir arabaya derken dalıp gitti. Eeee ustacım dedim bir bana bir arabaya derken bu nedir diye sordu. Kısık sesle suzuki samurai dedim.

Suzuki Samurai arıyorum

Bu arabanın araba olması için 4 çamurluk ve iki marşpiyel lazım dedi. Yani sil baştan yapmamış ve yeniden yapılması gerek dedi ve ancak o şekilde ortaya çıkar dedi ve arabayı dükkanın en dibine koydu. Parçaları al getir başlayayım yoksa orda öyle durur dedi ve beni gönderdi. Çok yazdım ama çok canım yandı ve yanmaya devam ediyor. Bana bu arabayı satan kardeşim bana hayatımın kazığını atmış oldu. Haa diyeceksiniz ki silah mı dayadılar. Bir şey demeyin bana kaporta parçaları bulmama yardım edin. Yoksa araba gibi bende bitiyorum. Zaten başlık açıp makale tadında yazmak istedim başımdan geçenleri fakat yazacak durumum dahi yok. SON SÖZÜM: be mubarek adem oğulları sizde hiç acıma yok mudur. Bu araçı bu hale nasıl getirdiniz nasıl becerdiniz. Para verip aldığınız bu araca hiç acımadınız mı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler