Suzuki Samurai arıyorum
26 haziran 2011 tarihinde yazdığım yazı tekrar karşıma çıktı. Allah insanın karşısına dürüst insanlar çıkarsın. Üzerinden o kadar ay geçmesine rağmen halen aracım istediğim gibi olmadı. Gerçi aldıktan 7 ay kadar yattı ama ne fark ederki. Zaten bitirmişler öldürmüşler aracı. inanın şasesi dahi yamulmuş sağlam yeri oynanmamış yeri yok.Çok akıllıyım ya bende diriltmeye çalışıyorum. Gören de diyecek ki bu adam ne zengin. Arabayı 7 ay sonra toplamaya başladım. Ustaya acelem yok dedim yavaş yavaş yap dedim. Bir ay sonra uğradım kapıları sökmüş, bir ay sonra uğradım aynı. Bir ay bir ay derken bir baktım işe koyulmuş bir ayda astar atılmış buldum ve ona aracı teslim ettiğim günden o güne inanın 5 ay olmuş. Yoklamaları yaparken baktım olacak gibi değil. Ne ustadan adam olur ne arabadan araba olur diyerek tanıdığım diğer işinin ehli ustaya götürdüm. Baktı baktı baktı sonra bir yüzüme bir arabaya derken dalıp gitti. Eeee ustacım dedim bir bana bir arabaya derken bu nedir diye sordu. Kısık sesle suzuki samurai dedim.