Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zopa27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,619
Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Arkadaşlar herkese merhabalar,
Bende 2004 2.0 G.Vitara var resimde görülen araç, resimde göründüğü gibi üstü siyah kauçuk kaplı bir tampon ön koruması var, bunun içinde trafik bir ceza kesebilirmi? Ayrıca araç TÜV den geçeli bir ay oldu ve bu korumayla birlikte, bir ikaz veya başka bir şey olmadı. Bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim. Güzel günler hepimizin olsun.

Etiketler

benim bildiğimde tuv den geçmesi için koruma demirinin kaynak değilde vidalı olmasıdır onun harici vize veriliyo diye biliyorum,demir yüzünden ceza yiyen kimseye rastlamadım henüz ama şimdi burda okuyunca tırstım bir hayli benim arabadada var... :D

Bu ceza olayı tamamen yaşadığımız yerlerdeki trafik yetkililerinin insiyatifine kalmış bir durum. Ben 3 yıldır aracımda koruma demiriyle trafikteyim. Sık yolculuk yaparım 100'ü aşkın jandarma veya polis çevirmesiyle karşılaşmışımdır bu süre içinde. Ne olduysa son bir kaç ay içinde oldu. Trafik polislerine sanki bir yerden ilham geldi 3 yıldır suç olmayan demirler suç oldu.

HAKKATTEN GARİP Bİ DURUM YA BEN BAYRAMDA JANDARMA TARAFINDAN DURDURULDUM EN SON İŞTE AMA BAKMADILAR BİLE ,ŞANS O ZAMAN NE DİYİM CEZA YİYENE DEK SÖKTÜRMEM,BİDE TAVANA KAPALI BAGAJ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ONADA CEZA YAZMAZLAR DİMİ..?

Aracın fabrika çıkışı dışındaki, hertürlü eklenti ve tadilat, ruhsata/projeye/standarda tabidir...(md.32) :smiley:
Aksi halde,ceza, söktürme ve trafikten men uygulamalarıyla karşılaşılabilir... (md.32/...) :smiley:
Parası olan, tuzu kuru olan ve umarsamazlar için, herşey serbest... (md.31) :smiley:

VALLA PARAM YOK LAKİN BAGAJI ALCAM VE MADDE 31.İYİDİR DİCEM YOKSA RAHAT DAVRANCAM YANİ YAPCAK BİŞEY YOK JIMNY LE YOLCULUK YAPILMIYO KAMP FALAN ÇOOK ZOR BAJJ ŞART YANİ.BİDE İZMİRDE KARIŞMICAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM...... ::smiley:

serkan 35 : "ŞANS O ZAMAN NE DİYİM CEZA YİYENE DEK SÖKTÜRMEM,BİDE TAVANA KAPALI BAGAJ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ONADA CEZA YAZMAZLAR DİMİ..?..." Köy münübüsümü yapcan arabayı :smiley: Tavan bagajı direk dikkat çeker ve uygun-güvenli olmazsa tam cezalık, hemen kaparlar seni :smiley: ... ayrıca bagaj kopup arkadan gelene çarparsa gerisini ayıklamakta zor :smiley:
Projeli ruhsata işli yaptırırsan ayrı... enfazla dikkatsizlik ve bakımsızlıktan suçlu olursun :smiley: hayırlısı.... slmsss....

Serkan kardeş, bagaj çok yerim dar diyosan, araç arkasına römork taktır bence :smiley: ruhsatlı olsun ama... yosam cezadan başını kaldıraman :smiley:

EYVALLAH UMARIM ŞANSIM YARDIM EDER NE DİYİM(bagaj için proje yapılabilir harcı borcunu geçmezse tabi)

gerçi bende şans yoktur kendi kınagecemde 53 promül alkolden ehliyetimi aldılar yani şansızımdır bayaa ...ama pek bi niyetliyim bagaj hususunda

Ruhsata işletme işlerinin maliyeti 300-500.tl.den başlıyor, durumuna göre yani... Ruhsatlı olursa kafan rahat olur, güvenli olur, millete bunu anltmaya çalışıyoz... Keyfin bedeli olmaz, olurda katlancan yani... bedava zahmetsiz keyif nerde var :smiley: varsa bende alim :smiley:

Serkan kardeş, olmadı arabayı büyük bagajlı kalıplı jiple değiştir, g.cheroki gibi :smiley: komple rahatlarsın :smiley:

haklısın abi işletmek lazım o sıkıntıyla gidilmez bagajı alır işletirim diğer (biraz işletmeden belki binerim de azıcık)türlüsü sıkıntılı çok

Benim jipde ufak gelio, bende bi g.cherokiyle değişcem ilk fırsatta... başka türlü rahatlamıcas anlaşılan :smiley:

16442940pbm.jpg

Paranın gözü kör olsun bea :smiley: resimdeki kızı tanımoyom benle alakası yok... olsaydı iyi olurdu ya neyse :smiley: araba benim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR