Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zopa27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,606
Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

abi araba süper ama hatunda konsantrasyon bozuyo neyse konuya döneyim araç süper abi :D

Etiketler

Bu maddelerden sonra..... benim araç direkt olarak trafikten men, yada yakılarak preslenmesine kadar gider artık ;D ;D
Nasıl maddeler öyle ;) şaka bir yana mümkün olan her noktada kurallara uyalım ;)

ne kız ne araba, su fotoyu ceken kisi olayım yeter, cok malzeme cıkar bu ortamda. :smiley:)

Arkadaşlar, Ön tamponu ön cepheden deldirip(gömme) sisi farı taktıran bir arkadaş var ise resimlerini görmek isteriz.
Hepinize sevgiler

Uygun fiyat ve temiz işçilikli bir usta bulursanız, herşey yapılabilir tabiki...
Bu ara, jipin üstündeki USA lı girl "membership to gezenbılır.com" üye olcam diyomuş :smiley: :smiley: biri ilgilensin :smiley:

Arkadaşlar, Ön tamponu ön cepheden deldirip(gömme) sisi farı taktıran bir arkadaş var ise resimlerini görmek isteriz

ben yaptım 15 cm capında sarı camlı hella taktım yuvarlak ,modifiyeci diye isimlendirilen fiber calışması yapan kişiler yapıyor ben yogurt kovasını kalıp olarak kullanmıştım.

yuvalarını hazır edipte o ara takamamıştım yuvaları boş olarak resimde görülüyor bir fikir verebilir en azından .,2 adet v6 birde 1.6 var resimde ortadaki bana ait ,1.6 nın tamponunu incelerseniz pek müsait gibi gözükmüyor yada ufak bir model takılabilir.. http://s444.photobucket.com/albums/qq163/oguz1134/?action=view&current=Fotoraf018.jpg

riski yoksa, aynayı kapamazsa, bişi olmaz, enfazla çözersin :smiley: tabıkı cendirme ve polis ne der bilemem :smiley:

hatta en garantisi içerdeki dikize bağlamak :smiley: terleyünce yüzün silen :smiley:

1.6 ya ufak köşeli takarsın, 2.0 olana yuvarlak... mecburen öle gözüküyo zaten :smiley: ben plaka alt ızgara arasına sol sağ yanlara köşeli taktım, gayet iyi oldu :smiley: ki benımkı 2.0 olandan... tamponun orcınalliğini bozmadım... :smiley:

selam arkadaşlar
bende 24 temmuzda 1994 model vitara 1,6 jlx aldım üzerinde ön koruma demiri ve sis farları var bunlar yasakmı yani sökmelimiyim
muğla datça'da oturuyorum bir kaç kez izmire gittim geldim kimse birşey demedi ama sanırım tesadüfen kurtuldum bunları okumadan birileri çevirip bişi dese
çok şaşırırdım ne olacak şimdi sökmelimiyim bunu aracımın resminide ekledim

15226726ii6.jpg

Hocam bu durum tamamen trafik polislerinin yorum ve takdiri. Ben Denizli'deyim sis farı ve ön koruma kesinlikle yasak burada. Ancak sizin ön koruma galiba orjinal fabrikasyon ve metal değil belki bu durum cezayı engeller ama tamamen polisin takdiri.

Servise sökelim şu korumaları dedim abi bu orijinal suziki koruma kalsın sökmeyelim dedi beni caydırdı

metal olmasına gelince hafif aliminyum döküm gibi birşey demir değil ama plastikte değil yani şaşırdım kaldım

şimdi ben ankaraya gitsem denizliden geçemeyeceğim demekki :D :D :D

koruma demirlerin yakalanıncaya kadar tak, yakalanınca bana yolla, bende yakalanıca başkasına... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR