Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zopa27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,593
Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ön korumalara ben de talip oldum.Eğer çıkarmayı düşünürseniz ben uygun bir fiyata alabilirim.

Etiketler

Millet cezasına razıyım dio yanü :smiley:

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Çıkarmayı gerçekten düşünüyordum ama o kadar çok talip olunca tatlandı birden aceba çıkarmasammı demeye başladım çıkartırsam buradan hepinizi haberdar ederim

(eh artıkın bi açık artırma yaparıız) :D :D :D :D :D :D :D :D

şaka bir yana çıkartırsam onları muhafaza edecek bir yerimde yok işine yarayacak birine veririm

bencede ceza yiyinceye kadar dursun, sona bakarsın duruma... :smiley:

Yaklaşık bir yıl önce benim aracın önünde montajlı olan ön koruma demirini söktüm bayağıda ağırmış. sökünce araç rahatladı.

Bence de ceza yiyinceye kadar dursun.Ceza yiyince satar cezayı kapatır üstüne elde para bile kalır....

sevgili seco,sis farların ve tampon koruman orjinal.Kanunları bilen sürücülere ne jandarma ,nede polis birşey diyemez. Tedirginliği veya bu konuda bilgisiz olduğunu veya kendisi ile inatlaşanlar olduğunu düşünenlerin en kısa zamanda yeni basım Karayolları Trafik Yönetmenliği kitabını almalarını tavsiye ederim.Son üç-dört aydan buyana araçlardaki dış çıkıntıların kontrolleri Sanayii Bakanlığının Tavsiyeleriyle oluyor.Bilgilerinize..

müzisyen kardeşim uyarına çok teşekkür ederim başımıza ne geliyorsa bilgisizlikten geliyor birşeyleri alıp okumak yerine birilerine danışmak milletçe karakterimiz olmuş tembelliğimizden. Uyarına teşekkürler bahsettiğin kitapçığı edinip okuyacağım hoşçakal.

sonradan takma olmayan şeylere birşey diyemez diyenler

size bir lafım olacak
hiçbir zaman Türkiyede yaşadığınızı unutmayın
burada herşey olur abilerim ( benim yaşım 20 hepiniz benden büyüksünüzdür :smiley: )

evet söleyeceğim şeye geliym
tesadüfen sanayide karşılaştığım bi abin arabasında ( volkswagen caddy olması lazım ) bagaj içindeki tepede stop lambaları oluyor ya onlardan vardı.. araba yapılırken o şekilde yapılmış yani opsiyonel bir aksesuar bile değil fabrika çıkışındaki hali..

adama ne deseler beğenirsiniz
bunu çıkart demişler :D
o da bunu nasıl çıkartayım demiş sonuçta bagajın iç kasasına bağlı
demişler ki o zaman ampülünü sök bunun :D

he bi de tavandaki çıtayı da söktür demişler
hadi o opsiyonel bari dedi de
dedim havadaki güvercine çarpmasın diye mi söktürüyolar ne zorları varmış :D

yani abi anlattı ben de güldüm bol bol.. yakında arabalardaki stepneleri bile söktürürler bence.. maksat ceza kesebilmek :smiley:

bende on koruma demirine kimse bi şey demedi bırkac defa polis durdurdu
ve bi şey demedi ve benim demir hemen belli oluyor ben ankarada oturuyom şans

bilalr' Alıntı:
Millet cezasına razıyım dio yanü :smiley:
Birader burda arkadaşlar bir soru sorup cevap almaya çalışıyor sen neden abuk sabuk cevaplar yazıyorsun hem de bozuk bir Türkçe ile. Konu hakkında bir fikrin yoksa bir şey yazma. Forumda kirlilik olmasın! Saygılar.

KARUS' Alıntı:
Birader burda arkadaşlar bir soru sorup cevap almaya çalışıyor sen neden abuk sabuk cevaplar yazıyorsun hem de bozuk bir Türkçe ile. Konu hakkında bir fikrin yoksa bir şey yazma. Forumda kirlilik olmasın! Saygılar.

"Eleştirmen" karus, yazılan mesaj konu akışı içinde olağan ve durum değerlendirmesi ifade ediyor... kimseyi hedef almıyor... maksadını aşmıyor... ardniyet ve ego tatmini içermiyor... olayları espritüel şekilde değerlendiriyor... eski mesajı aradan alıp eleştiri egonu tatmin etmiş oluyorsun... seninkide ilginç bir tarz oluyor... kirliliği genişletiyorsun... yeni üye olarak baya hızlı gidiyorsun... mesaj sayını beni eleştirmeyle doldurcan galiba... sende konu başlığıyla ilgili az-çok bişiler ifade ederek enerjini harcayabilsen daha pozitif olur bence... kolay olan iş olsun diye eleştirmektir... Mesajlarım kimseye dert olmayıpta belli kişilere dert olması da ayrı bir konu... Kişisel değerlendirme ve tahrik içeren eleştirilerini, sitede "firewall" "modaratör-adminatör"kadrosuna geçersen, özel mesaj olarak yapmak daha uygun olur belki de... açık tahrik olmasın yani... sayende bende açık tahrik ve egona taraf olmak zorunda kalmaktan üzülüyorum...

Ayrıca, Moderatörlerden ricam, bu tip sorunlu mesajların, benim bu tip sayılan mesajlarda dahil silinmesi, tarafların özel mesaj yoluyla uyarılması, millete reklam olmayalım, milleti de tahrik edip, site huzurunu bozmamış olalım :-\ :-[

sİTEYİ DİKKATLİCE İNCELE BAK BAKALIM SENDEN BAŞKA SENİN ÜSLUBUNLA MESAJ YAZAN VAR MI? VEYA BEN SENMDEN BAŞKASINA BU ŞEKİLDE YAZMIŞ MIYIM.

KARUS' Alıntı:
sİTEYİ DİKKATLİCE İNCELE BAK BAKALIM SENDEN BAŞKA SENİN ÜSLUBUNLA MESAJ YAZAN VAR MI? VEYA BEN SENMDEN BAŞKASINA BU ŞEKİLDE YAZMIŞ MIYIM.

kardeş problem nedir? burası çocuk forumu değil sen olay çıkartmak istiyorsan lütfen başka yere git

Arkadaşlar son mesajımdan sonra oldukça uzun bir zaman geçti bu zaman zarfında 2 kez ankaraya 3 -4 kez izmire
gittim ve defalarca polis ve jandarma denetimlerinden geçtim hiç birinde bu nedir bunu sök falan diyen olmadı
anlayacağınız sanırım polis ve jandarma orijinalden anlıyorlar.
Birde yaklaşık bir ay önce TUV de muayene yaptırdım ondada hiç sorun çıkmadı
yani anlayacağınız ben koruma demirlerime alıştım kimsede sorun çıkarmadı
sökeceğim diye bekleyen arkadaşlarıma duyurulur.

usas' Alıntı:
arkadaslar dun serviste aldıgım bir duyum, aslını arastırmadım henuz.
metal malzeme olan korumları ozellikle kucuk kazalarda arac ve YAYA ya zarar verdigi icin sokturuyorlarmıs, bakalit plastik malzemelerden olanlara sorun cıkmıyormus, son haber bu.

bende ozaman üstüne plastik kaplattırırım hem daha sağlam olur hemde polisler çakmaz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR