suzuki vitara 1.6 jlx veya grand vitara 2.0 hakkında bilgi almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutluay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,177

mutluay

Yeni Üye
Yer
TEKİRDAĞ
2000 model üzeri 1.6 jlx vitara veya grand vitara 2.0 almak istiyorum.
km düşük olmasını tercih edicem 20000TL 25000TL fiyat aralığında bulabilirmiyim.
çok ağır off road şartlarında kullanmıyıcam av ve balık tutmak için arazide gezmek için kullanıcam
hangisi daha sorunsuz araçtır acaba 1.6jlx mi grand vitara mı 2.0 mı
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Etiketler
Ynt: suzuki vitara 1.6 jlx veya grand vitara 2.0 hakkında bilgi almak istiyorum

konuyu sızuki bölümüne açmanız daha faydalı olur bu başlık altında lada modelleri tartışılıyor....
en kısa zamanda kendinize en iyi aracı bulmanız temennisi ile saygılar ;)

mutluay' Alıntı:
2000 model üzeri 1.6 jlx vitara veya grand vitara 2.0 almak istiyorum.
km düşük olmasını tercih edicem 20000TL 25000TL fiyat aralığında bulabilirmiyim.
çok ağır off road şartlarında kullanmıyıcam av ve balık tutmak için arazide gezmek için kullanıcam
hangisi daha sorunsuz araçtır acaba 1.6jlx mi grand vitara mı 2.0 mı
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
bende sızın gıbı genel ıtıbaryle balık ve av amaclı olmak uzere suzukı kullanıyorum arazıyede gıtdınmı aracım tum ısteklerımı karsılamalı da ayrıbır etken benım suan kullandıgım arac 1.6 2000 jlx tum ısımı goruyor yakıt olarak vergı olarak parca olarak ve arazı performansı olarak suzukının en ıyı kasası jlx dır tek handı kapı asırı uzun yollarda fazla hız yapamazsınız(100-120 arası kullanırım uzun yolda dıyorsanız yeterlı) aksesuarsız bos temızlerı19-22 bınlıra arası modıfıyelılerı de aksesuarlarına gore 24-27 ye kadar degısıyo ama aksesuarlı alacaksanıs hazıralmanıs kendınız yapmadan yarıyarıya ekonomık oluyor kendı deneyımımden bılıyrum ;) ;) gelelım granda2.0 arac serı guzel arazı performansı da jlx kadar olmasada yuksek bır aractır koltuk ısıtmasıdahıl herturlu extrası vardır uzunyoldada hız ısteyenlerı tatmın eder suan bos temızlerı 28 den baslıyor 33 e kadar bulabılırsınız tabı daha dusuk yazanlarda var nederler ne kadar ekmek o kadar kofte (ben suan grand bakıyorum genelde ıstanbul erzrum arası yılda 4-5 kez gıttıgım ıcın benım ısıme daha cok gelıyor fıyatları kesın verme nedenım o )

suzuki bölümüne bakarsanız.yanılmıyorsam sorularınıza cevap bulursunuz.bu form da en çok suzuki ve kullanıcılarını bulursunuz.iyi paylaşımlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

SON KONULAR

Geri