Suzuki Vitara 1997 Otomatik - Pajero Pinin Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Apocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,760

Apocan

Yeni Üye
Herkese selamlar,
Ben Adana'dan Dr. Abdullah Canataroğlu. Bu konuda birçok forum olmasına karşın yine de karar vermekte zorlanıyorum. Bolkar dağlarında ve Toros yaylarında dolaşmak için 2 adet araç buldum. Birisi Suzuki Vitara JLX 1997 model 3 kapı otomatik 77.000 km de (18000 TL), diğeri ise Pajero Pinin 2000 model 3 kapı otomatik 146.000 km de (17000 TL). Her ikisi de kazasız boyasız orijinal araçlar. Hangisini tercih etmeliyim? Herkese selam ve saygılar.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 1997 Otomatik - Pajero Pinin Konusunda Yardım

özellikle 3 kapı seciminizin sebebi nedir ?
3 kapı arazide daha başarılıdır ,,5 kapı bile size ufak gelecektir uzaklara gezmeye doga içinde dolaşmaya cıkanların bir sürü ıvır zıvır malzemesi olur sonucta 5 kapı bile küçük gelecektir arka koltuk üstleri bagaj olarak kullanılır yetmedimmide yukarıya kutu takmak gerekir.
bende aynen sizin gibi düşüncelere sahiptim dere tepe gezmek amacı ile 5k vitara aldım sudan camurdan gecemeyip bazı yerlerden tırsıp geri dönmek agırıma gitti derken altına muhafaza yapayım üstüne vinc takıyım derken yanlışla off road cı oldum ,,özellikle tek arac olarak dogada standart aracla gezmek cok risklidir markası ne olursa olsun bunu asla yapmayın ..
arazide neler yapacagınızı ileride siz keşfedip kendi ihtiyaclarınıza cevap vericek şekilde modifiye işine giriceksiniz demektir ,,vitarada her türlü modifiye parcası ve hizmeti rahatca bulursunuz marka mitsubishi olursa oldukca zor ,
standart aracla modifiyesiz olarak gezicem dersenizde pajero 3.5 v6 tavsiye ederim + olarak lüksü de vardır ,alıpta biraz üstünde oynarım derseniz vitara daha ucuz ve daha başarılıdır ,birde örnek veriyim 2 karış çamur içinde 1100 kg lik aracla 2000 kglik aracın performansı bir olmuyor .mitsubishi yi arazide kırmak zordur egerki bunu başarırsanız ne paranız nede aklınız yeter parcaları oldukca pahalı ve zor bulunur. :smiley:

İyi akşamlar.

1998, 3 kapı JLX kullanıyorum, Vitara'yı tavsiye ederim. Gezileri bir yada iki kişi yapacaksanız 3 kapı araç sorun olmuyor.
Arka koltukların yolcular tarafından kullanılması pratik değil (3 Kapılı Tüm Araçlarda Olduğu Gibi) ve eşyalara da yer kalmıyor.
Vitaranın parça temininde ve bakımında bugüne kadar sorun yaşamadım.

Diğer araç konusunda bilgim sınırlı. Hatırladığıım kadarıyla, Pajero Pinin hakkında ilgili bölümde birkaç başlık açılmıştı.

Selamlar.

Oğuz Bey,
Verdiğiniz ayrıntılı bilgileriçin öncelikle teşekkür ederim. Şimdiye kadar tüm arabalarım 3 kapılı oldu. Şu anda kullandığım otomobilim de 3 kapılı; 2 kızım var ve cidden 4 kişi ile bu otomobil bile uygun olmuyor. Ancak eşimde 5 kapılı bir otomobil var. Gerektiğinde onu kullanıyoruz. 1997 model bir Suzuki için belirttiğim fiyat sizce nasıl? Araç Adana arabası. Çok yıpranmamış bir araç ve kilometresi yaşına göre düşük. Bir de bildiğim kadarı ile bu modeller Japon yapımı. Bu konuda da uygun zamanınızda bilgilendirirseniz teşekkürü borç bilirim. Selam ve saygılar.

Ynt: Suzuki vitara 1997 otomatik - pajero pinin konusunda yardım

Mustafa Bey,
İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile aracınızdan memnunsunuz. Sizin araca yakın özellikleri olan 1997 model 3 kapı otomatik Vitara için 18000 TL uygun bir fiyat mı? Selam ve Saygılar. Dr. Abdullah Canataroğlu

Ynt: Suzuki vitara 1997 otomatik - pajero pinin konusunda yardım

Apocan' Alıntı:
Mustafa Bey,
İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile aracınızdan memnunsunuz. Sizin araca yakın özellikleri olan 1997 model 3 kapı otomatik Vitara için 18000 TL uygun bir fiyat mı? Selam ve Saygılar. Dr. Abdullah Canataroğlu

İyi akşamlar Hocam.

Bu zor bir soru, ben yanıt vermeden size yardımcı olmaya çalışayım.

Aşağıda linkini verdiğim araç, üyelerimizden birisine aitti ve yeni satıldı.
Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54515.0

Abdullan Bey Selamlar

Aynı soruyu 2 hafta önce Mehmet Becce burada zor yollar programı için geldiğinde kendisine sordum. Tereddütsüz Vitara dedi ben de 1.5 sene, 32 000 km Suzuki X90 kullanıcısı olarak (pinin hakkında hep olumlu yorum duydum ama hep parçanın zor bulunmasından ve pahalılığından bahsedildi) Vitarayı sorunsuz sürdürülebilirlik açısından tavsiye ederim. Vitaranın fiyatı konusunda http://www.suzukigrandoto4x4.com/ dan Arman Tunger'den en doğru fiyatı alabilirsiniz.

Saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54515.0

link teki arac bulunmıyacak kadar az km ye sahip ti yeni sahibine hayırlı olsun demeli .aracın eski sahibi Senol beyde arac küçüklügünden pajero v6 almış. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17840.msg644648#msg644648
''Suzuki Vitara JLX 1997 model 3 kapı otomatik 77.000 km de (18000 TL'' manuel biraz daha az yakar daha dertsiz olur km olrak süper derim otomatikleri 2ceşit oluyor 3 ve 4 vites diye 2 ye ayrılıyor 4 vites olanı daha makbul bildigim kadarı ile. :smiley:

Aslında Pinin'in dizaynı hoşuma gidiyordu ve düşük kilometreli bir Pinin arıyordum. Ama Gezenbilir'deki yorumları okuduktan sonra Suzuki'ye kaymaya başladım. Şenol Bey'in aracını da satıldıktan 2 gün sonra farkettim. Kısmet değilmiş o araç. Sanırım Arman Bey'le de bugün telefonla konuşurum . İlginiz için hepinize teşekkür ederim. Saygılar.

Merhaba Abdullah bey ;

Bizlerde Adanadanız bir grup olarak motosiklet ile kross yapıyorduk ancak 4x4 e geçme kararı verdik suzuki olarak araç alıyoruz iletişime geçmek isterseniz yardımcı olabileceğimiz birşey olursa severek ..0 544 6303852

pin yedek parça fiyatları .ok yüksek çıkmasıda sıkıntılıdır zor bulunur bulsanız bile sıfır fiyayına yalındır
1 çıkma farını taaa artvinde bulabildi arkadaşım
tabiki suziki daha mantıklı bi araçdır

Bende ilk kez arazi aracı araştırırken Pajero en sağlamıdır dediler. Bu yüzden araştırma yaparken Pinin modellerine baktım ilk bakışta çok mantıklı geliyordu. Yüksek model Pajero Otomatik falan. Cazip gelmişti hemen pazarlık bile yaptım.
Ancak daha sonra işi bilen kişilere tanıştığımda sakın yanaşma dediler. Gerçekten parça fiyatları çok pahalıymış ve saten yokmuşda.
Sanırım vitara viyatına yakın fiyatlarda olması bu yüzden.
Vitara Doğru Karar.

Sayın doktorumuz benim vitara içinde aramıştınız beni.
Vitara şimdi boyadan çıktı değil arazide kullanmak asfaltta kullanmaya kıyamıyorum.
En kısa sürede yeni resimlerini de ekliycem.

Saygılar.

Bekliyoruz hocam fotoları. Selamlar.

selam hocam su anda benim 3 suziki aracım adanada ikamet ediyorum kesinlikle suziki vitara dan sasmayın derim . geziler için hangisi derseniz 5 kapılı derim saygılar.

kafanızı bulandırmak istemem ama adanada cok güzel jeep xj kasa araçlar var sport modellerine bir bakın derim :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR