Ynt: Suzuki Vitara 1997 Otomatik - Pajero Pinin Konusunda Yardım
özellikle 3 kapı seciminizin sebebi nedir ?
3 kapı arazide daha başarılıdır ,,5 kapı bile size ufak gelecektir uzaklara gezmeye doga içinde dolaşmaya cıkanların bir sürü ıvır zıvır malzemesi olur sonucta 5 kapı bile küçük gelecektir arka koltuk üstleri bagaj olarak kullanılır yetmedimmide yukarıya kutu takmak gerekir.
bende aynen sizin gibi düşüncelere sahiptim dere tepe gezmek amacı ile 5k vitara aldım sudan camurdan gecemeyip bazı yerlerden tırsıp geri dönmek agırıma gitti derken altına muhafaza yapayım üstüne vinc takıyım derken yanlışla off road cı oldum ,,özellikle tek arac olarak dogada standart aracla gezmek cok risklidir markası ne olursa olsun bunu asla yapmayın ..
arazide neler yapacagınızı ileride siz keşfedip kendi ihtiyaclarınıza cevap vericek şekilde modifiye işine giriceksiniz demektir ,,vitarada her türlü modifiye parcası ve hizmeti rahatca bulursunuz marka mitsubishi olursa oldukca zor ,
standart aracla modifiyesiz olarak gezicem dersenizde pajero 3.5 v6 tavsiye ederim + olarak lüksü de vardır ,alıpta biraz üstünde oynarım derseniz vitara daha ucuz ve daha başarılıdır ,birde örnek veriyim 2 karış çamur içinde 1100 kg lik aracla 2000 kglik aracın performansı bir olmuyor .mitsubishi yi arazide kırmak zordur egerki bunu başarırsanız ne paranız nede aklınız yeter parcaları oldukca pahalı ve zor bulunur.