Herkese selam sonunda vincime ve tamponuma kavustum uzun uğraşlar sonucu yapıp bitirdiğimiz tamponu araca monte ettik,dilim döndüğünce resimlerle anlatmaya çalışacağım.Bütün yapım aşaması süresince benim kahrımı çeken Selahattin Toper ve Ünal Arıkoç ağabeyime Tüm kaynak ve boya işlerinde yardım eden Baran ve Hakan ağabeye ve Tolga'ya akıl verip devamlı dizayn değiştirmemizi sağlayan Cihan,Yalçın ve Erkan Birinci ağabeye çok teşekkür ediyorum.....
[attachment=1]
ilk önce saçma sapan olan ön koruyucu demirden ve tampondan kurtulmak için şaseye bağlı 2 civatayı ve tampona bağlı 2 cıvatayı sokup çıkardık.Daha sonra tampon için 4 cıvata şaseden 4 tanede çeşitli yerlerden çıkardık ve çamur toplarıyla beraber tampon çıktı[attachment=2]Tamponsuz hali bana kalsa sadece vinc takıp aliminyum plate ile dönüp daha agresif bir görüntü olsun derdim ama tampon şart[attachment=3]Vinci yerleştirip merkeze alıyoruz ölçümleme işlemleri vs…[attachment=4]Selehattin abi vinçin tablasını ayarlıyor 4 mm sac ve takviyeleri ile birlikte bu arada cihan abi yukarıdan kesiyor olayı[attachment=5]Baran abi yardıma geliyor cihan abi halen üstten dikizlemede olayı