Nazif bey teşekkürler. Doğrudur, ara boşluklar biraz büyük. Ancak projenin 2. ayağında, sevgili Ali Günpay'ın hediye ettiği branda ile o sorunu hallediyorum.nazifayvazoglu' Alıntı:Şenol bey tebrik ederim.Hakikaten çok güzel bir sepet olmuş.Yalnız beni düşündüren konu sepetin ara bölmeleri biraz fazla açık olmuş gibi.Ben daha önce tavanı göçerttiğim için söylüyorum.Üzerine attığınız yük üstten kavrama ile bağlanacağı için seyehat esnasında sarsıntılardan bu aralıklardan tavana baskı yapabiliyor.Bende de bahsettiğim gibi oldu.Ama tavan malzemesi ince sac olmasına rağmen kaliteli malzemeden yapıldığı için alttan bir vuruşla tavan orjinal haline döndü. ;D.Saygılar.
Eren bey, teşekkürler. İlk fırsatta istediğiniz fotoğrafı çeker buraya koyarım.erenatac' Alıntı:Şenol bey çok güzel olmuş elinize sağlık,rıca etsem sepetinizi aracın orjınal tavan raylarına vidaladığınız bölümlerinde yakından çekilmiş bir resmini koyabilir misiniz?
Teşekkürler Yavuz bey. Umarım yararlı olur.discovery-V8' Alıntı:Şenol ellerine sağlık hem iş hemde yararlı paylaşım için, iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Selamlar
ozanyur' Alıntı:çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
yerbezi' Alıntı:Şenol Bey süper olmuş, emeğinize değmiş gerçekten...
Offroadpassion' Alıntı:Şenol Hocam eline sağlık çok güzel ve teknik bir çalışma. Güle güle kullan...Kapı sticlkerlarında yakışmış...
ugr73' Alıntı:aracımdaki en büyük eksiklik bagaj hacmi olduğundan alternatif bagaj arastırmasına girdim.orjinal tavan bagaj bağlantıları çok pahalı olduğundan standart bir bagaj alıp kendim tüm bağlantılarını modifiye etmek koşuluyla şu an kullandığım bagajı elde ettim .herkezin emeğine saygı duyuyorum arkadaşlar ellerinize sağlık araçlarınız çok güzel olmuş .
mezeci_67' Alıntı:Uğur bey ellerize sağlık güzel olmuş..
teşekkür ederim az çok yardımcı olabilirsem sevinirim