Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan schweps Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,403
Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

Şenol bey çok güzel olmuş elinize sağlık,rıca etsem sepetinizi aracın orjınal tavan raylarına vidaladığınız bölümlerinde yakından çekilmiş bir resmini koyabilir misiniz?

Şenol ellerine sağlık hem iş hemde yararlı paylaşım için, iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Selamlar

nazifayvazoglu' Alıntı:
Şenol bey tebrik ederim.Hakikaten çok güzel bir sepet olmuş.Yalnız beni düşündüren konu sepetin ara bölmeleri biraz fazla açık olmuş gibi.Ben daha önce tavanı göçerttiğim için söylüyorum.Üzerine attığınız yük üstten kavrama ile bağlanacağı için seyehat esnasında sarsıntılardan bu aralıklardan tavana baskı yapabiliyor.Bende de bahsettiğim gibi oldu.Ama tavan malzemesi ince sac olmasına rağmen kaliteli malzemeden yapıldığı için alttan bir vuruşla tavan orjinal haline döndü. ;D.Saygılar.
Nazif bey teşekkürler. Doğrudur, ara boşluklar biraz büyük. Ancak projenin 2. ayağında, sevgili Ali Günpay'ın hediye ettiği branda ile o sorunu hallediyorum.

erenatac' Alıntı:
Şenol bey çok güzel olmuş elinize sağlık,rıca etsem sepetinizi aracın orjınal tavan raylarına vidaladığınız bölümlerinde yakından çekilmiş bir resmini koyabilir misiniz?
Eren bey, teşekkürler. İlk fırsatta istediğiniz fotoğrafı çeker buraya koyarım.

discovery-V8' Alıntı:
Şenol ellerine sağlık hem iş hemde yararlı paylaşım için, iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Selamlar
Teşekkürler Yavuz bey. Umarım yararlı olur.

Şenol Hocam eline sağlık çok güzel ve teknik bir çalışma. Güle güle kullan...Kapı sticlkerlarında yakışmış ;)...

ozanyur' Alıntı:
çok güzel olmuş, ellerinize sağlık

yerbezi' Alıntı:
Şenol Bey süper olmuş, emeğinize değmiş gerçekten...

Offroadpassion' Alıntı:
Şenol Hocam eline sağlık çok güzel ve teknik bir çalışma. Güle güle kullan...Kapı sticlkerlarında yakışmış ;)...

Destekleyici mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Eren bey,
Bağlantının detayları aşağıda.
[attachment=1]
[attachment=2]

IMGP2095.jpg

IMGP2096.jpg

aracımdaki en büyük eksiklik bagaj hacmi olduğundan alternatif bagaj arastırmasına girdim.orjinal tavan bagaj bağlantıları çok pahalı olduğundan standart bir bagaj alıp kendim tüm bağlantılarını modifiye etmek koşuluyla şu an kullandığım bagajı elde ettim .herkezin emeğine saygı duyuyorum arkadaşlar ellerinize sağlık araçlarınız çok güzel olmuş .

ugr73' Alıntı:
aracımdaki en büyük eksiklik bagaj hacmi olduğundan alternatif bagaj arastırmasına girdim.orjinal tavan bagaj bağlantıları çok pahalı olduğundan standart bir bagaj alıp kendim tüm bağlantılarını modifiye etmek koşuluyla şu an kullandığım bagajı elde ettim .herkezin emeğine saygı duyuyorum arkadaşlar ellerinize sağlık araçlarınız çok güzel olmuş .

Uğur Bey ellerine sağlık güzel olmuş, acaba oluklara oturan bağlantı aparatlarının yakından fotoğraflarını da koyabilir misin?

piyasada satılan standart araclar icin yapılan tavan sepetini aldım.önce karşılıklı bağlantıları sağlam profillerle değiştirdim profillerin agızlarını kaynakla kapatıp yan saclara monte ettim.kendi rengine boyayıp sabitleştirdim 2 şer vida ile.sonra tavana basacak kısımlara plastik gecirdim tavanı çizmemeleri icin.kendi baglantılarından kapılara gececek kısımlara 3mm sacla parca ekledim,kaportaya gelen kısımlarını çift taraflı bantla yapıstırdım kaporta kısmı yapısmayacak şekilde böylelikle hem boyaya zarar vermiyor hemde kolayca sökülüp takılıyor.kapılara gecen ayaklarıda siyaha boyadıktan sonra işlem bitti. hem uygun hem saglam hemde basit bir cözüm oldu bence.tavan sepetini piyasadan 55 liraya ara bağlantıları 20 liraya ekleme yaptığım saçları 2 liraya aldım boya be sizin takacağınız aksesuarlar hariç.ben aynı zamanda avcılık yağtığım için tüfekler cantalar icin kapalı bagaj kullanmam gerekiyordu bu yüzden port bagaj aldım bu sizlerin secimi. herkeze kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.