Suzuki Vitara JLX Kasalara uygun Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,910

arwin

Sadık yarim , kara toprak...
Yer
istanbul bayrampaşa
Suzuki Vitara jlx kasalar için offroad tavan sepeti. Bağlantılarıyla beraber.Lambalar dahil değildir..
Fiatı 600 tl...
Tel : 0532 697 22 31

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalara uygun Tavan Sepeti

SDC11789.jpg
SDC11788.jpg
SDC11785.jpg

Ahmet kardeşimin yaptığı sepeti kullanıyorum, gayet güzel, sağlam ve erhese tavsiye ederim. hayırlı satışlar Ahmetçim

ahmet abi selamlar mert ben
ilanını gördüm selam vereyim dedim
bir arkadaşım 2003 model 5 kapı orj.dizel vitara bulmus 140,000 km de tavsiye edermisin yukseltse lastık koysa arazide iş yaparmı ? sana danışmak istedim görüşmek üzere...

2.mahmut' Alıntı:
ahmet abi selamlar mert ben
ilanını gördüm selam vereyim dedim
bir arkadaşım 2003 model 5 kapı orj.dizel vitara bulmus 140,000 km de tavsiye edermisin yukseltse lastık koysa arazide iş yaparmı ? sana danışmak istedim görüşmek üzere...
Selam Mert..
Aracı ekspertiz yaptırmasında fayda vardır.JLX kasa sanırım ,diğer arazi araçlarından hafif arabalardır , arazide her zaman iş yapar..

Birader doğru jlx kasa 2.0 hdi motor ama renault yada peugeot motoruymuş pek tutulmadı suzuki severler arasında yoksa diğer özellikleri ile tamamen jlx.Bende bir ara bakmıştım ama herkes uzak dur demişti..

cenkcc' Alıntı:
Birader doğru jlx kasa 2.0 hdi motor ama renault yada peugeot motoruymuş pek tutulmadı suzuki severler arasında yoksa diğer özellikleri ile tamamen jlx.Bende bir ara bakmıştım ama herkes uzak dur demişti..
arwin' Alıntı:
Selam Mert..
Aracı ekspertiz yaptırmasında fayda vardır.JLX kasa sanırım ,diğer arazi araçlarından hafif arabalardır , arazide her zaman iş yapar..

cevaplarınız için teşekkur ederimmm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.