Suzuki Vitara mı? cherokee mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlorjen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,738

xlorjen

Yeni Üye
Forumdaki tüm arkadaşlara selamlar..

forumu epeydir takip ediyorum ancak yeni üye oldum..

her yeni üye gibi sizleri çıldırtmadan özetle öğrenmek istediğim konu şu : arasıra araziye çıktığımda keyif alabileceğim, ailecek kullanabileceğim bir araç düşünüyorum..forumdan takip ettiğim kadarıyla bu ya suzuki olacak yada cherokee .. bu iki markada en uygun fiyatla en ideal performansı alabileceğim modeller hangileridir?fiyat aralığı 10 ile 20 arası olacak..

yardımcı olacağınızı umuyorum..

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara mı? cherokee mi?

Bu fiyat aralıgında ve isteklerinize (ekonomik olması da artısı) bence Suzuki vitaradır..

teşekkür ederim ismail bey..

özellikle almayın diyebileceğiniz, tecrübeyle sabitlenmiş cherokee ve suzuki modellerini yazabilirseniz çok sevinirim..

ismailbeye katılıyorum uzun süre kullanacaksanız yakıt ekonomisi açısından suzukivitara uygun olur.

merhaba. 1,6 JLX sahibi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. ama araziye girmemiş bulabilirseniz daha iyi olur. yakıt vergi ve parça konusunda üzülmezsiniz

Çevremde Suzuki 1.6 kullanan çok.Yenikasa da eski kasada.Memnunlar..Sık sık offroada çıkıyoruz beraber.Yakıtı ekonomik..Biraz gücü eksik gibi.Ama bu kişiye göre degişir tabii ki.2.0 motorları daha güçlü bu defa masraf açarsa daha fazla olur.
cheroke ise en çok tutulanı(offroad için tabii) kare kasa manuel vitesli olan. Memioglu kardeşimiz var..harika yarışlar çıkartıyor.
Diger kasalardan ise 5.9 lik dev kullanan arkadaşımız vardı.Gücü herşeyi iyi..ama çok sık sanayiye gidiyordu.İyi de yakıyordu.
Yani masraf senin için sorun degilse yakıt sorun degilse mesele yok..
Ama ben ailemle dag,orman,bayır gezeceksem ara sıra offroad yapacaksam,ekonomik olsun masrafı az olsun,parça v.s anlayan usta gibi konularda beraberinde diye araç arasam bu iki seçenekten vitarayı alırdım.

xlorjen' Alıntı:
teşekkür ederim ismail bey..

özellikle almayın diyebileceğiniz, tecrübeyle sabitlenmiş cherokee ve suzuki modellerini yazabilirseniz çok sevinirim..

teşekkür

ismail bey ve fatih 81 ve bekir gümüşe çok teşekkür ederim.. şimdi verdiğiniz bilgiler doğrutusunda araç bakıyorum..umarım temiz bir araç bulurum..en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.. görüşmek üzere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler