Suzuki Vitara Stepne Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,335
Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi

lastik ve çerçeve duruyor ya... göbekde sağlam bişi olsa, ayrı parça olmasa çalamazlar... ayrıca çalındıktan sonra hepsi çalınır ayrı mevzu... hiçdeğilse güzel görünür metal-mıka kılıflı lastiği komple saran kılıtlı sistemler...

Etiketler

bilmiyorum benim görüşüm böyle.. dediğniz gibi çalındığına göre çok sağlam değilmiş.. şimdi öncelikle yeni vitaralardaki plastik stepne koruyucusu gibi bişey arıyorum.. bugün bostancıya gidip sanayi sitesine bakcam çıkma parça var mı diye.. boya tutsa yeter ben stepne çalınır falan diye korktuğumdan yapmıyorum yani sadece estetiğini düzeltmeye çalışıyorum arabanın :D

Merhabalar
Aynı sorunu bende kilitli bijon(Amerikan malı) ile çözdüm 4 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Arkadaşımdan almıştım her çeşit araç için vardı sanırım hala bulabilirsiniz. Avrupa yakasında Ati Jeep Maslak, Anadolu yakasında Özel Ticaret Yedpa tic. merkezi. 4 lü takım olarak satılıyor 1 tekerlekte kilit kullanmıyorsunuz.

yahu stepnenin dışına takılan kapaklardan lazım bana ya tamamını saranlar yok mu onlardan işte :S yeni kasalarda standart olan plastik şey hani :S sıfırını veya çıkmasını satan yok mu onun istanbul içi yahu? sıfırı buldum da 320 lira çok geldi plastik parça için

izmir'de böyle bir firma var ma ben hiç gitmedim.
linkten bir bakın
http://www.cenberci.com.tr/images/yeniaksesuar/vitarastepnekapak1.jpg

ben izmirdeyken bütün ihtiyacımı nec otodan karsılıyordum . fiyatları bayağı iyiydi.http://www.necotomotiv.com/

darkmajesty' Alıntı:
izmir'de böyle bir firma var ma ben hiç gitmedim.
linkten bir bakın
http://www.cenberci.com.tr/images/yeniaksesuar/vitarastepnekapak1.jpg

abicim tam benim istediğim kapaklar böle işte :smiley: ama malesef istanbulda oturuyorm izmire gidemem istanbul içi bulmam lazım.. ilginiz için çok teşekkür ederim..

bu linktekini veya bir benzerini istanbulda satan var mı :smiley:

Ynt: Vitara Stepne Kilit

hsbasar' Alıntı:
Fotoğraftaki bijonlardan alttakinin üzerinde kilit var. Bijon sıkıldıktan sonra kilit üzerine takılıyor.
Kilitlediğinizde boşta dönmeye başlıyor, anahtarsız sökülmesi çok zor.
Böyle birşey Türkiyede bulunursa bende almak isterim.

Selamlar
Sedat

[attachment=1]

Sedat Bey, bu tür kilitli bijonlar servislerde var,Vitara'nın orjinal kilitli bijonu en son 70 TL. idi,bildiğim kadarıyla Toyota LC kullanıyorsunuz,sanırım ona da uyar :smiley:

dino967' Alıntı:
Sedat Bey, bu tür kilitli bijonlar servislerde var,Vitara'nın orjinal kilitli bijonu en son 70 TL. idi,bildiğim kadarıyla Toyota LC kullanıyorsunuz,sanırım ona da uyar :smiley:

Erdin bey teşekkürler, bizim planlar biraz karıştı. LC yi satma durumum var, satmaz isem servisten bakarım.

Selamlar
Sedat

hsbasar' Alıntı:
Erdin bey teşekkürler, bizim planlar biraz karıştı. LC yi satma durumum var, satmaz isem servisten bakarım.

Selamlar
Sedat

Hayırlısı olsun Sedat Bey,aracınız gerçek bir safkan,daha iyisini diliyorum size :smiley:

Konu eski ama biraz gülmeniz için..Bu da benim stepne kilidim.Önce deneme amaçlı takmıştım..baktım asilik kattı bıraktım.Asma kilit iç tarafta kalacak şekilde değiştirdim..Onun fotosu yok.Bununla idare edin.Gülmek serbest:smiley:)))) :D :D :D[attachment=1]

6.jpg

:D :D :D Birazda öyle görünüyor.Sanki tavşana kilit vurmuş gibi ;D Ama gerçekten buna bir çözüm lazım.Foto ekleyenler olursa seviniriz. Yoksa benimkine bakar bakar güleriz.Başka bir konu başlığı altında yazmıştım yine yazayım.Şirketten bir arkadaş stepneyi görünce 'keşke bir ucunuda binaya bağlasaydın' demişti. ;D ;D

Super olmus zincir ve kilit asma kilit ayri bir hava katmis benim istepne motorsikletcilerin kullandiklari ile bagli foto sunu cekip bende yayinliyim bari konu acilmiskende buna duzgun bir cozum yokmu arkadaslar cunku orjinal kapak ve kilit pahali saygilarimla

merhaba arkadaşlar ingilterede bir firma aksesuar işleri ile uğraşıyor internet'ten www.4x4x4.com diye arattığınızda ana sayfada araçlar bölümünde jımny vitara grand vitara olarak seçenekler çıkmakta ayrıca stepne kılıflı için değişken lastik ebatlarını da belirtmişler paslanmaz çelkiten çerceve içerisinde ayrıca ön koruma barları yan basamaklar mevcut ilginenen arkadaşların bilgisine sunulur .
(daha önce link verildiyse hatırlatma mahiyetinde olsun ) sevgi ve saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR