Suzuki Vitara Stepne Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,148
Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Yunus bey..Eğer tam olarak modifiye işi ile uğraşılırsa Türkiye' de de parçalar mevcut.Hatta stepne kapakları var .Ama bu kapaklar 300 TL gibi bişey.Buna daha pratik ve daha kolay bir çözüm bulmak lazım.Benim stepne komik görünüyor ama eğer kilit tarafını iç tarafa gelecek şekilde bağlarsanız ayrı bir hava katıyor ;D Bu benim görüşüm(kendimi kandırıyorum idare edin :D ;D ;D).Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim sahibinden sitesinde bagaj satılıyor arkadaşlar.Sepet demek daha doğrusu ama vitara için değil başka bir araç için.Ölçülerini sahibinden öğrenip kendinize uygulayabilirsiniz.Sepet arayanlara duyrulur.Fiyatı da 150 tl gibi bişey.Not:Ben satmıyorum sadece ilanı gördüm..

Etiketler

merhaba türker bey haklısınız ben kendisi uğraşmak istemeyen arkadaşlar için yazdım tabiki elinizden geliyor ise en güzeli kendiniz yapmak bazen ,genellikle daha pahalıya mal olsada kendi imalatanızı kullanmak daha güzel mevcut stepne vinililnizin göbeğine bir 4 mm drolit koyarak gergin hale getirip polyester elyaf ile kalıp çıkarabilirsiniz.
ister araç rengi boya ,ister digital baskı resim uygulaması yapabilirsiniz .
sepet yada port bagaj konusunda aracımın üzerinde ön hazırlık yok bende bozmak istemedim belki 5 kapı tavan portu denk gelirse değerlendirmeye alacam .
aracı daha yeni aldım alır almaz 4 lastik değişti bir depo bittikten sonra lpg ayarları yapıldı bor yakıt tasarruf sistemi takıldı detaylı iç temizlik
cila motor alt takım yıkama yakın zamanda altına pütür atacağım ne de olsa o benim eximeyen aşkım suzuki ;)) sevgi ve saygılarımla

Yunus Bey..Konunun yeri değil belki ama bu bor yakıt tasarruf sistemi nasıl bir şey.biraz bahsedebilirmisiniz.Ya da yeni konu açıp linklerseniz sevinirim..Teşekkürler şimdidien..

merhaba türker bey kısaca linkini vereyim www.mercanotomotiv.com adresinden bilgi alabilirsiniz iyi günler dilerim

Merhaba Arkadaslar,

Benim de ayni derdim var ayriva 2009 G. Vitara icin stepne ustune takilan artik koruyucu me desem, kapak mi desem, nereden bulabilirim, bendeki kirilmisti araci aldigimda. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR