Suzuki Vitara Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sellçuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,957
Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Gerçekten çok güzel olmuş. Ön sisler çok güzel oturmuş. Orjinal bir parça mı? Yoksa siz aparat kullanarak sisleri üzerine mi monte ettiniz?

Etiketler

Slmlar: tolgamentese size tamponumu yapan ustaları önerebilirim.

absinthe_brk alümünyum ayaklar aracı aldığımda mevcuttu üniversal parça ama 6mm civata ile tavana monteli, yapıştırma böyle bi yükü tutmaz.

sacit bey bahsettiğiniz 4 lü tekparça sisler ise o şekilde hazır satılıyor, tavana perçinledim.

2fast4u iyi dileklerininz teşekkürler.

ben benzer sis takımını tavana siyah cam silikonuyla yapıştırdım.ancak spotlar biraz daha siyah zemine gömülü vaziyette.dolayısıyla resimdeki gibi spotların etrafını saracak vaziyette kapatamıyorum.farklı fikirlere açığım :smiley:

bahsettiğim spot takımı aşagıda

DSCN59760.jpg

Selçuk bey ,bugün sizdeki aliminyum ayaklardan almak için oto aksesuarcıya gittim ancak aksesuarcı civatalandığı takdirde kesinlikle eninde sonunda su alıcağını ve tavanda çürümeye neden olucağını söyledi.Bende vazgeçtim.sizde böyle bir sorun söz konusu oluyor mu ?

Sizin spotlara plastik kapak uydurabilirsiniz lambaların yantarafına trnak deliği açarsınız bulduğunuz kapaklara göre oturcak şekilde.

Yada lambanın çağında düz plastiği kesin siyah polyesterli kumaşa haiften yapıştırın kumaşı benim taktığım gibi düşünün ve kumaşa ve karşılığı plastik spot gövdesine cırt cırtı yapıştşrşn ve dikin.

Yada lambalarınızın çapında saklama kabı gibi bişeyin kapağını lambaya hafiften oturcak şekilde ağızkısmına monte edebilirsiniz.

Bendeki fikirler bu kadar :smiley: :smiley:

Absinthe_brk, yok öyle bişey bu parçayı birdefa takıcaksınız ve üstüne ciddi bişey monte ediceksiniz illaki, deldikten sonra camcıların camı yapıştırmadan önce sürdüğü ciddi bir ilaç var cürümeyi önleyici, tavanı ayaklara göre deldirin sonra bi camcıda bu ilacı sürdürün ve cam silikonunu ayağın tavana bastığı yere ve deliğe sürün sonra ayağı civata ile monte edin ömürlük olsun.

Bahsettiğimiz ayak yapıştırma olmaz aklınıza getirmeyin.

absinthe_brk' Alıntı:
Selçuk bey ,bugün sizdeki aliminyum ayaklardan almak için oto aksesuarcıya gittim ancak aksesuarcı civatalandığı takdirde kesinlikle eninde sonunda su alıcağını ve tavanda çürümeye neden olucağını söyledi.Bende vazgeçtim.sizde böyle bir sorun söz konusu oluyor mu ?
selcuk arkadaşımın dediklerini yapabilirsin ve civatalara pulları kendinden lastikli olanından takarsan hiçbir sorun yaşamazsın. ;) pullar lastikli ve birbirine yapışık her civata satanda bulunur.

cevabınız için teşşekkür ederim.ancak sanırım tavanı delmeden kapı üstündeki lastiklerin altından civatayla monte edicem tavan sepetimi.fotoları paylaşırım düşünenlere alternatif olur.

Sevgili dostum Erhan sayesinde sonunda tavan sepetime ve sislerime kavuştum.
Birçok modelden esinlendik ve Erhan'ın sayesinde ortaya bence çok da güzel bişey çıktı.
Şimdi birkaç kare paylaşıyorum.

raşit01' Alıntı:
bu spot ışıklardan nerede bulabilirim ? çok yakışıyor bizim arabalara

Ben aldığım yere yine getirt dedim fakat farklı içe gömülü olan tipte getirtmiş benimkisinden daha görmedim satılık üzgünüm, ama gözüme biyerde çarpınca size haber veririm.

ilkin beyinkinden isterseniz yardımcı olurum benimki ile biraz farklı model ama.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR