Suzuki Vitara Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sellçuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,954
Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Sacit bey tebrikler çok güzel olmuş valla, yanlız konu başlığı açıp ölçülerinide maliyetini gibi şeyleri belirtirseniz daha faydalı olur, sizin araçla benimki farklı kasa bilginize.

Etiketler

raşit01' Alıntı:
bu spot ışıklardan nerede bulabilirim ? çok yakışıyor bizim arabalara

ben tavan spotlarını sanayide bir aksesuarcıdan aldım.ricamı kırmadılar siyah cam silikonuyla,tavana montajını da yaptılar ;)

montajdan önce spotlara kapak yapma işini ihmal attiğimiz için şimdi alternatif yöntem arıyorum.son olarak spotların her birini siyah renkte çıkartmalarla ( şu sarı taksi kaplama yapılan folyolarla ) kaplamayı düşünüyorum.masrafsız ve pratik olacak ancak her kullanımda çıkartmayı söküp yenisini takmam gerekiyor. :-\
umarım trafik polislerimiz bunu sorun yapmazlar ::smiley:

SACİT' Alıntı:
Sevgili dostum Erhan sayesinde sonunda tavan sepetime ve sislerime kavuştum.
Birçok modelden esinlendik ve Erhan'ın sayesinde ortaya bence çok da güzel bişey çıktı.
Şimdi birkaç kare paylaşıyorum.

sacit bey tavan sepetiniz ve spotlarınız 10 numara olmuş.ellerinize sağlık.

sacit bey tavan sepeti ve sisler çok güzel duruyor güle güle kullanın. ;)

Baran 54' Alıntı:
sacit bey tavan sepeti ve sisler çok güzel duruyor güle güle kullanın. ;)

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Fırsat bulabildiğim ilk müsait anımda yapılışı, kullanılan malzemeler, ölçüleri gibi bilgileri sunacağım.
Bunun haricinde ben uğraşamam diyenler içinde aynısından lambaları dahi takılmış olarak almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışacağım.

bizde ahmetle (arwin) sepet yapılım dedik ,sizinde beyeninize sunalım dedik vitara ve jimmy uyumlu oldu. boyalı ve sisler takılı halini sonra ekleyecegiz .özellikle suziki yazılarına dikkat edein cnc tel erozyon makinasında kestik . Fotoraf675.jpg

sellçuk' Alıntı:
Güzel olmuş hasan abi, bende cnc yazımı bekliyorum yüksel abiden yazdırmayı fırsatı olmadı hala gelince monte edicem.
Selam
Eğer ara ölçüleri (sac ölçülerini) verirsen bir ara tekrar keseceğim (makine müsait olunca) yardımcı oluruz Selçuk ;)

sellçuk' Alıntı:
Yarın ölçer veririmde, nerde buluşuruz ki abi sen ne taraftasın? ramazandan sonra tanışma gezisi olcak mesala orda olabilirmisin?
Büyük ihtimalle orada oluruz eğer ki ben gelemezsem Hasan(pancarmotorcu) yada gelen birisiyle sana ulaşmasını sağlarım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.