Sacit bey tebrikler çok güzel olmuş valla, yanlız konu başlığı açıp ölçülerinide maliyetini gibi şeyleri belirtirseniz daha faydalı olur, sizin araçla benimki farklı kasa bilginize.
ben tavan spotlarını sanayide bir aksesuarcıdan aldım.ricamı kırmadılar siyah cam silikonuyla,tavana montajını da yaptılar
montajdan önce spotlara kapak yapma işini ihmal attiğimiz için şimdi alternatif yöntem arıyorum.son olarak spotların her birini siyah renkte çıkartmalarla ( şu sarı taksi kaplama yapılan folyolarla ) kaplamayı düşünüyorum.masrafsız ve pratik olacak ancak her kullanımda çıkartmayı söküp yenisini takmam gerekiyor. :-\
umarım trafik polislerimiz bunu sorun yapmazlar :
Sevgili dostum Erhan sayesinde sonunda tavan sepetime ve sislerime kavuştum.
Birçok modelden esinlendik ve Erhan'ın sayesinde ortaya bence çok da güzel bişey çıktı.
Şimdi birkaç kare paylaşıyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Fırsat bulabildiğim ilk müsait anımda yapılışı, kullanılan malzemeler, ölçüleri gibi bilgileri sunacağım.
Bunun haricinde ben uğraşamam diyenler içinde aynısından lambaları dahi takılmış olarak almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
bizde ahmetle (arwin) sepet yapılım dedik ,sizinde beyeninize sunalım dedik vitara ve jimmy uyumlu oldu. boyalı ve sisler takılı halini sonra ekleyecegiz .özellikle suziki yazılarına dikkat edein cnc tel erozyon makinasında kestik .