ben de 2.7 TDİ SE 1998 var. amatör bir kullanıcıyım. günlük, bazende hafif arazi gezilerinde kamp için kullanıyorum, arazide aracı burdaki kişilerin çoğu kadar zorlamıyorum. .ama aracı alırken bir arkadaş aracın arazi performansını denemiş ve beğenmişti.
dizel araç tabiki kısa mesafede benzinli kadar ivmelenmez ama öyle sütçü beygiri filan değildir.turbo devriyle araç sollarken sıkıntı olmuyor.. yakıt sarfiyatını benzinlilerden çok daha düşük buluyorum.buna rakam vermeyeceğim. araçların teknik özelliklerinden internetten de bakılabilir. ben kataloğunda belirtilen yakıt miktarından fazlasını yaktığını görmedim. tabi 98 yılında eurodizel olmadığından kullanılan normal dizelden hepsinin mazot pompası ,enjektörler bozulmuştur. bunu bilerek araçta bunları elden geçirirseniz yakıt miktarı lpg takılmış çok araçtan bile düşük olacaktır. ( netten aracın fabrika çıkış değerlerinden de kontrol edilebilir)
geçen yıl turbo tamir gördü. 10 yıllık araba .o da bozulsun artık diye düşünüyorum. tamir sonrası tekrar bozulursa yeni turbo takacağım.
virajlarda yüksek araçların hepsi ağırlık merkezi yukarıya çekildiğinden savurur. ben hız limitlerinde kullandığım için aracı yükseltmiş olmama rağmen böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. ama yol kaygansa ve hızlı giderken 4x4 e alınırsa bu sorun da kalmaz diye düşünüyorum.
hararet problemi çok sıcak havada yokuşta araç zorlanırken oluyor.bunu ben de forumlarda yazıp fikir istedim. ama burdaki forumlardan yardımcı olan olmadı. en son fanın devreye girmediğini gördük.ama ne zaman bozuldu,hepmi bozuktu bilemiyorum. şimdi yapılıyor. sıcaklar geçmeden zorlama fırsatım olursa problemin düzelip düzelmediğini de yazacağım.
bu araçla ilgili bilgisi olanların da ayrıca yazmasını rica ederim.