Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu
Konu başlığına uygun olduğu için bu bölümden yayınlamayı tercih ettim.geçen hafta sonu tanışma gezisinden sonra arabayı yıkatıp , genel kontrollerini yaptım ve sağının solunu sıkıp yağlarken daha önce dikkatimden kaçan bir şeyi farkettim. Tesadüfen başka bir arkadaşımın arabasında da aynı yerde aynı şeyi fark edince demek ki bu nokta bizim ilgilenmemiz gereken bir nokta diye düşündüm... SOL ARKA ÇAMURLUK YUVASININ LASTİK SÖKÜLÜNCE ARKA TARAFINA DÜŞEN BÖLGE....
Burası 4 ayrı parçanın birleşim yeri ve tüm dış etkenlere maruz kalan bir yer (su, çamur, taş herşey) // (yeşil çizgiler birleşme yerleri , kırmızı işertli bölge çürük başlangıcı)
Bu bölgeyi tel fırça ve kalın zımpara ile temizledikten sonra genellikle marşpiyellerde boya öncesi kullanılan silikonize pütür ile çürük üzerine dolgu uygulaması yaptım.
Ardından da tüm çamurluğun içine serpme silikonize pütürü hava tabacınsayıla attım , bu şekilde arka çamurluk içinde iyi bir anti korozyon ve su izolasyonu çalışması yaptım.Aynı işlemleri sağ çamurluk içinde uyguladım. Fakat sağ arka çamurluk iç kısmı yakıt deposu boğazından dolayı yapısı biraz daha farklı. Orada çamurlu ile depo borusunu birbirden ayırmak için bir sac kullanılmış. Gördüm ki sağ taraftaki bu sac suyun çamurun 2. resimde yeşil ile işaretlediğim bölgelere gitmesini önlüyor; sağ taraftaki bu sacın simetriğini 1 mm galvaniz sacdan keserek aynı parçayı imal ettim ve sola monte edip çevresi mastik ile izole edip tekrar pütür uygulaması yaptım.
SONUÇ : "eskisinden daha iyi oldu abi" , Japonlar : "yaw biz bunu nasıl akıl edemedik"
Onların da resimlerini yakında yükleyeceğim. Çok basit ve hepsi 1 saat alan ömürlük bir işlem..