Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sıozen61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,185
Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

ben bu arabanın eksiği olmadığını sanardım :smiley:
şaka bi yana eskisinden güzel olmuş. hayırlı uğurlu olsun abi.
abi elinden böle başka şeyler geldiyse vitara üzerinde analtırsan biz cahilleri de bilgilendirirsin. Hakan beyden epey bişeler öğrendik.:smiley:

Slm..güzel bir çalışma olmuş bence yeni bir başlık açıp, örnek ?"Vitara çamurluk içi boyama işşlemlerim" gibi ..başlık açarak yaparsan böyle güzel ve örnek bir çalışma aralarda kaynamamış olur. İleride vitarasına böyle bir çalışma yapmak isteyen birileri araştırırken senin başlıgı bulup inceleyecektir.
Ellerine sağlık. gerçekten hoş olmuş...

arkadaşlar parça olayı çok dert diil ben bu araçlardan 4 adet dağattım tüm parçaları neredeyse var diyebilirim sıfır parçalarıda servis harici hiçte umulduğu gibi pağalı diil incelemek için sitem www.eksperoto.com

benim vitara heralde forumdaki en eski vitara (90 model tenteli 3 kapı) ve hala rizeye git gez gel toplam 3000km yolu tık etmeden gitti geldi hatta gelirkende yağ kapağı yoktu:smiley:. benden önceki sahibi hiç bakmamıştı araca amortisörleri hala orjinal fabrika çıkışıydı onca kilometre sonra bile:D şimdi yeni amortisörleri aks bilyaları lpg si manuel poryaları ve bikaç ufak değişen parçaları var. yağını suyunu lpgsini koyduktan sonra sorun yok. heryere götürüyo beni:smiley: onun adı ARAZİMOTO:smiley:

hayvanlarda yaş insanlardakinden farklı hesaplanır o hesapla yaparsak araçlar farklı yaşlarda çıkabilir. mesela köpekler için ilk yaş 12 sonraki yaşlar 7 yıl hesaplanır. bu hesapla koray beyin arazimotosunun köpek hesabıyla yaşı 12+(7x17)= 131 olur mu :D

tabi ki olmaz ama biz de bir formül geliştirebiliriz

çok yaşlı oldu yaşar bey:smiley: şöyle yapabiliriz ama tam tersi olarak ilk yaş 1/12 sonraki yaşlar 1/7 hesaplarız. böylece arazimoto 1/12+(1/7x17)=0.083+2.428=2.511 yani 2 buçuk yaşında hala:smiley:

slm arkadaşlar belki yeri burası değil ama ben arka fren balatalarını buşlamadım bunlar 3 çeşit çıkıyormuş benimkisi ince aracım 94 model 3 kapı vitara bu konuda yardımcı olurmusunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR