Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sıozen61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,542

Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

Arkadaşlar sağolun halletttim işimi Bugün bursaya gittim nur otodan aldım yanlız bişey daha ögrenmiş oldum benim aracın balatasına samurai tipi diyorlarmış nedense

Bursada ki arkadaşlar için Gerçi bilirler ama ben telini vereyim yine lazım olur

www.nuroto.com.tr

0224 273 31 39 - 40 - 41 - 42 - 43 yani 5 hat

buda benim siyah canavarım
16032009075.jpg

valla bende korkarak aldım ama iyiki almışım diyorum keşke maddi gücüm yetse de her parçasını söküp yeniden sıfırlasam :smiley:

kesinlikle ....keşke bu arabanın en az 140-150 nm tork ile sıfırı üretilse ve satılsa... maalesef artık eskisi gibi arazi yetenekleri de yol yetenekleri gibi ön planda olan arazi şanzımanlı mekanik harcıalem araziye çıkılabilecek basit ama kullanışlı araçlar üretilmiyor

veteriner' Alıntı:
Sıozen61 arkadaş,
Ben 2 yıldır vitara biniyorum. Şimdiye kadar parça sıkıntısı yaşamadım, gerçi pek ihtiyaç da olmuyor zaten.
Fakat benim için güncel bir mevzu olduğu için parça fiyatları ile ilgili birşey söyleyeyim belki size de bir fikir verir.
Ben Denizli'de oturuyorum. Burada vitara sayısı tahminimce 10-15 civarı. Yetkili servis de birkaç yıl önce el değiştirdi. Yeni yetkili servis bizim araçlar için eski deyip hiçbir parçasını bulundurmuyor. Böyle olunca insanlar parça ihtiyacı için sanayide Japon oto parçaları satan yerlere gidiyorlar.
Ben aracımı 2 yıl önce Antalya yetkili servisinden aldığımdan orayla aramızda bir dostluk oluştu. Çocuklarım kapıların içten açma kollarına biraz fazla yüklendiklerinden arka kollar daha önce birkaç kez kırıldı. Antalya yetkili servisten geçen yıl 10 ytlye alıp değiştirmiştim.
Evelki gün yine bir kapı kolu kırıldı. Sanayide bahsettiğim yerlere sordum. Bir yer 35 bir yer 45 ytl fiyat verdi. Yetkili servisi aradım 14.5 ytl dediler.
Anlatmak istediğim parça fiyatları pahalıdır diyenler bu tip fırsatçıların eline düşen arkadaşlar. Doğru yerlerle alışveriş ettiğiniz sürece parça da var pahalı da değil.

Abdullah bey iyi aksamlar, konu acılalı bayagı sure olmus ancak aynı konudan muzdaribim bu aralar, yalan olmasın son 2-3 ayda 4-5 kapı kolu degıstırmek zorunda kaldımki en son dun gece bir otopark gorevlısı sagolsun kırmıs kapı kolunu, Bursada ikamet ettıgımden japon oto'dan tedarık edıyorum bu urunlerı ancak bu kapı kolunun daha saglamı yokmudur acaba? benım aldıgım kapı kolları sıyah, ki orjınal olan gri renkte bulabılmıs degılım aynı yerde, fiyatıda 15 tl ancak artık hergun hergun kapı kolu degıstırmekten sıkıldım, bu konuda bildiginiz veya yardım edebılecegınız bı husus varsa yardımcı olabılırsenız sevınırım, daha dayanıklı bir kapı kolu yokmudur acaba? ya da en azından iç aksamı metal olan? Şimdiden tesekkurler, İyi bayramlar..

İyi Bayramlar benim aldıklarım da plastik. Renk bazen gri bazen siyah oluyor. Ama maalesef dayanıklılık olarak fark yok. Yetkili servisten alınanın tek farkı plastik kolla birlikte kapı içi tel mekanizma da set halinde. Eğer başka bir araçtan uyuyorsa bile ben bilmiyorum. Eğer foruma bu konu ile ilgili ayrı bir konu açarsanız belki farklı bir fikir çıkar. Bu başlıkta herkes görmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR