yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu
suzuki grand oto 0 216 575 77 22bostancı sanayi sitesi
suzuki grand oto 0 216 575 77 22bostancı sanayi sitesi
veteriner' Alıntı:Sıozen61 arkadaş,
Ben 2 yıldır vitara biniyorum. Şimdiye kadar parça sıkıntısı yaşamadım, gerçi pek ihtiyaç da olmuyor zaten.
Fakat benim için güncel bir mevzu olduğu için parça fiyatları ile ilgili birşey söyleyeyim belki size de bir fikir verir.
Ben Denizli'de oturuyorum. Burada vitara sayısı tahminimce 10-15 civarı. Yetkili servis de birkaç yıl önce el değiştirdi. Yeni yetkili servis bizim araçlar için eski deyip hiçbir parçasını bulundurmuyor. Böyle olunca insanlar parça ihtiyacı için sanayide Japon oto parçaları satan yerlere gidiyorlar.
Ben aracımı 2 yıl önce Antalya yetkili servisinden aldığımdan orayla aramızda bir dostluk oluştu. Çocuklarım kapıların içten açma kollarına biraz fazla yüklendiklerinden arka kollar daha önce birkaç kez kırıldı. Antalya yetkili servisten geçen yıl 10 ytlye alıp değiştirmiştim.
Evelki gün yine bir kapı kolu kırıldı. Sanayide bahsettiğim yerlere sordum. Bir yer 35 bir yer 45 ytl fiyat verdi. Yetkili servisi aradım 14.5 ytl dediler.
Anlatmak istediğim parça fiyatları pahalıdır diyenler bu tip fırsatçıların eline düşen arkadaşlar. Doğru yerlerle alışveriş ettiğiniz sürece parça da var pahalı da değil.