Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giosué Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,696
Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

Oğuz Hocam diline sağlık gönlüme tercüman oldun vallahi.Ben de bir vitara v6 kullanıcısıyım ve sürekli neden bu araçlar hakkında karalama politikası uygulandığını da anlamış değilim.1.6 vitara kullanan birçok arkadaşım var ve hepsi benim çok rahat çıktığım kötü rampalarda birinci viteste zor çıkıyorlar.Evet bazı parçaları pahalı ama her parçasını ben Adana'da serviste bulabiliyorum yoksa bile getirtiyorlar.V6'nın sesini dinlemek bile bana yetiyor.Ayrıca abarttıkları kadar da çok yakmıyor bu arabalar 240 ya da 250 kuruş kadar.Teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

Yazıları ilgi ile okuyorum.Gerçi bu başlık altında devam eden arkadaş ta olmamış,sanki unutulmuş burası.Zaman aşımına uğramadan ben yazayım dedim.1994 1.6 16v vitaram var.Aracın ilk sahibiyiz.Çok ağır arazilik işimiz olmadı hiç.O yüzden de modifiye uygulanmadı,fabrika çıkışı duruyor hala.Ufak tefek sürtmeler çizilmeler olmadı değil,onlar içinde bir kaç parça boyanmak zorunda kaldı.Ben asıl konuya geleyim:kimse kimsenin arabasına çamur atmasın,1.6 cılar v6 cılar diye kamplaşmalar var gibi sanki.Biz suzuki ciyiz.Yalnız Türkiye şartlarında büyük her zaman maliyetlidir mantığı ile korkulur yada dışlanır.Genellikle yeni araç almayı düşünen arkadaşlar da ''acaba sonra satabilirmiyim'' şıkkını ilk düşündükleri için tercih daima küçükten yana olur.Buna örnek bizzat ben yaşıyorum:arabam satılık olmadığı halde ''eğer satarsan mutlaka bana haber ver ''diye sırada olan arkadaşlar var.Oysa v6 sı olan arkadaşım arabasını satmaya karar verdiğinde(ev almak için mecburiyetten)göbeği çatladı.Galericiler yüzüne bile bakmadılar,umduğunun da altnda bir paraya vermek durumunda kaldı.Keşke değerinde biz alabilseydik diye hayıflanmadım da değil,ama imkanlar ve elimizde yeterince araç olduğundan fırsatımız olmadı.Netice olarak v6 vitara lar hem yakışıklı hemde çok daha kuvvetli.Ama araçlarımıza çamuru lütfen arazi de yiyelim.Özkan Ügeöz.
 

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

bende vitara almaya karar kıldıkdan sonra forumlarda ısrarla V6 ların tutulmadığı görüşleri hakimken ben önyargılı davranarak 1.6 nın o kasaya az geleceğini düşündüğümden gittim 95 model V6 aldım.yaklaşık üç aydır günlük şehir içinde kullanıyorum,bir kaç kezde araziye girdim.aracımdan gayet memnunum.özellikle 3 bin devirden sonra motor sesinin homurdanır gibi toklaşması ve aracın atikleşmesi bana doğru kararı verdiğimi düşündürüyor(tabiki ne kadar güç o kadar yakıt..).Normalde aracımı çok sakin kullanırım,ama ayağımın altında o gücün olduğunu bilmekde insana ayrı bir zevk veriyor.Bu arada bunlar benim şahsi fikirlerim.şimdiye kadar 1.6 vitaya hiç binme ve kullanma şansım olmadı.
 

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

merhabalar,
98 v6 'mı alalı 1 hafta oldu. daha evel (daha evel dediğim 1994-1999) arası akdenizin turistik il ve ilçelerinde profesyonel turist rehberi olarak çalışmış ve genelde jeep safari düzenlemiş biri olarak ( suzuki samurai kulanıyorduk o zamanlar) derim ki kesinlikle suzuki alacaksanız v6 alın. v6 nın ne kadar zevkli bir araç olduğunu şu 1 haftada anlamış bulunmaktayım. keşke çok daha önceleri alsaymışım dedim, araçla ilgili düşüncelerimi sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım.
salıcakla kalın
 

Ynt: Suzuki Vitara' yı Nasıl Bilirsiniz ?

Kerem bey birde benim aracıma bakın Sahibinden.com.19952931 nolu ilan
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,961
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst