A adalı17 Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 25 Eki 2010 #1 1999..2000 kasamı yoksa onların bir üst kasasımı???? aracı fazla zorlamayacağım.kamp gezilerine,bozuk yollarda,venormal yolda gidecek kadar bir araç lazım.sizce hangisi bana daha uygun
1999..2000 kasamı yoksa onların bir üst kasasımı???? aracı fazla zorlamayacağım.kamp gezilerine,bozuk yollarda,venormal yolda gidecek kadar bir araç lazım.sizce hangisi bana daha uygun
simurg2 Zirve Mesajlar 1,296 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 25 Eki 2010 #2 Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? Evet suzukicilerden ses yok mu : : :
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 25 Eki 2010 #3 Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? Bu şartlarda bütçene uyan bütün suzukiler işini görür....
Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? Bu şartlarda bütçene uyan bütün suzukiler işini görür....
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 25 Eki 2010 #4 Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? Off adalı17' Alıntı: ...aracı fazla zorlamayacağım.kamp gezilerine,bozuk yollarda,venormal yolda gidecek kadar bir araç lazım... Genişletmek için tıkla ... 1999-2005 arası Grand Vitara (eski kasa) 5 kapı 2.0 otomatik alıp uygun lastik takarsanız hem bozuk yollardan kamp gezilerine gidebilir hem de asfaltta rahat edersiniz.
Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? Off adalı17' Alıntı: ...aracı fazla zorlamayacağım.kamp gezilerine,bozuk yollarda,venormal yolda gidecek kadar bir araç lazım... Genişletmek için tıkla ... 1999-2005 arası Grand Vitara (eski kasa) 5 kapı 2.0 otomatik alıp uygun lastik takarsanız hem bozuk yollardan kamp gezilerine gidebilir hem de asfaltta rahat edersiniz.
B brk98 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 6 Kas 2010 #5 Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-1998-4x4-otomatik-beyaz-vitara-vagon-full-aksesuarli-32955477/detay
Ynt: SUZUKI VİTARALARDAN HANGİSİ BANA DAHA UYGUN??? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-1998-4x4-otomatik-beyaz-vitara-vagon-full-aksesuarli-32955477/detay