Suzuki Vitaraya OK 144 Lastik Uyum Sağlar mı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SELİM HOŞ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,236
Ynt: Suzuki Vitaraya OK 144 Lastik Uyum Sağlar mı?..

Arkadaşlara teşekkür ederim,özellikle Hakan Bey'e beni bu konuda aydınlattıkları için aracıma Federal 235/75/15 MT lastik taktırmaya karar verdim tabiki bulabilirsem,zira forumda yaptığım araştırmalarda arkadaşların vermiş olduğu lastik firmalarını aradım ellerinde yokmuş ,nezaman geleceği konusunda da birşey söyliyemiyorlar,ben yine araştırmaya devam ediyorum , inşallah en kısa sürede bulurum da gezilere çıkarım hepineze saygılar.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitaraya OK 144 Lastik Uyum Sağlar mı?..

Rica ederim, bilgimiz oranında paylaşıyoruz.

Maxxis Lastik için burayla bir görüşün"Hakan bey veya Sibel Hn." yardımcı olurlar
http://www.akinlastik.com/

Federal için Çağlar 4L ile bir görüşün hemen yanındaki lastikcisi Federal getiriyordu diye hatırlıyorum. Çağlar ile bir görüşün derim.

Vitara 235*75*15'i daha rahat çeviriyor bu lastik 30"x9,5"Maxxisden biraz daha küçüktür. Ancak Federal 100 Km'lerde biraz ugultu sesi yapar... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler